And the Oscar goes to……

-
In het weekend van 10 en 11 november is het weer tijd voor het GIFF event.. Een Filmfestival met alleen maar geocache filmpjes. Voor het bezoeken daarvan krijg je ook nog een souvenir, een virtueel plakplaatjes.

Wij zijn dol op deze plakplaatjes dus gaan op zoek naar een GIFF hier ergens in de buurt. Er wordt tijdens de dag aan de Molse Meren al gesproken over dit weekend..

En toen besloten we om twee keer naar de filmpjes te gaan kijken. De eerste keer tijdens de Zeeuwse GIFF in Middelburg en de tweede keer in Merksem bij Antwerpen. De rest van de dag zouden we vullen met geocachen.

Op 11 november was het zover. Eerst naar ons carpooladres in Oost-Souburg van waar balou 1953 en ikzelf met Marsso en Jessica07 verder op pad zouden gaan..

Eerste stop Middelburg, omdat het nog vroeg was werden er eerst nog een paar caches in de buurt gedaan. Dus de eerste puntjes hadden we al verdiend.

Toen naar binnen voor de filmpjes. De ene was leuker dan de andere maar het was gezellig en er werd goed voor ons gezorgd dus het kwam wel goed. Onze favoriet dit jaar was toch wel het filmpje in de sneeuw.

Na dit event hop in de auto door naar Merksem. Daar aangekomen was het al een gezellige drukte, wisselden we wat tbs zodat we er weer een paar op reis konden sturen en kletsten we wat met mede cachers. Er bleek een behoorlijke delegatie Zeeuwse cachers op dit event te zijn. Grappig want er was ook een event in Zeeland.

Toen werd er aangekondigd dat de filmpjes gingen beginnen. Voor de liefhebbers was er popcorn en daarna kon het kijken beginnen.

Halverwege was er een korte pauze zodat mensen nog even iets te drinken konden halen of zo. En toen weer verder.

Na afloop was er een tombola (iets waarvan ik merk dat dat in België veel gebruikelijker is dan bij ons) en vervolgens gingen we op pad.

Er hadden zich nog enkele teams bij ons aangesloten onder het mom van samen zie je meer.

Al lopende en kletsende bezochten we de ene na de andere cache. Bij de een moesten we iets langer zoeken dan bij de ander maar dat mag de pret niet drukken.

Op een gegeven moment werd het toch al snel donker in deze bosrijke omgeving en besloten we dan maar weer richting Nederland terug te gaan.

Al met al weer een hele leuke dag. Marsso en Jessica07 bedankt voor het idee en dat we mee mochten..

Happy Caching,
Barbatante


© Kopafbeelding: Groundspeak, Inc. (dba Geocaching). Used with permission)