BEM: Hét zomer event van 2017

-

Op zaterdag 1 september 2017 vind het Betuwe cache Event plaats op het eiland van Maurik. Het event wordt georganiseerd door de Geo Party Animals, 3 cache teams uit Veenendaal.

De Party Animals zijn op dit moment erg druk om de webshop online te krijgen. Het is nu alleen nog wachten op het ontwerp van de coin die we voor het event in de webshop willen aanbieden. BEM wordt een 3 daags event Vrijdag avond een meet en greet . Zaterdag gehele dag het main event en op zondag een goodbye event. In de omgeving zijn verschillende mogelijkheden om te overnachten van camping tot hotel dus voor ieder wat wils.

Op de vrijdag zal er mogelijkheid zijn om gezellig mee te eten met een BBQ (bij genoeg aanmeldingen). Zaterdag op het main event zullen er verschillende shops aanwezig zijn waar iedereen naar hartenlust kan shoppen. Verder worden er tegen betaling activiteiten aangeboden de gehele dag, zoals een ritje in de snelste speedboot, of lekker kanoën en zo de T5 caches doen die in de omgeving liggen of gewoon genieten van het water en de omgeving.

Eten op het event

Er kan ook aan de innerlijke mens gewerkt worden de gehele dag en alle activiteiten worden vermeld in de webshop en op de internetpagina www.betuweeventmaurik.nl. Als we de mega status kunnen en mogen halen komen er ook lab caches die op alle 3 de dagen gedaan kunnen worden. Verder ligt de Betuwe vol met cache mogelijkheden dus naast het event kan er ook in de omgeving genoten worden van de Betuwe en de caches. Wij hopen op 3 geweldige dagen maar daar hebben we jullie voor nodig natuurlijk…..dus met je aan en help ons mega te worden!

Eiland van Maurik