Birre’s Mysterious World

-

Tijdens het Welcome to Belgium event weekend kwamen er ook een aantal nieuwe caches uit, diverse soorten en diverse d/t combinaties. Wij kozen er voor om de serie van Birre’s Mysterious World te gaan lopen. En daar kregen we zeker geen spijt van. Deze blog en de foto’s zijn met toestemming van Birre (de Co) geplaatst maar om niet al te veel te spoileren vermeld ik niet welke foto bij welke cache hoort.

Allereerst een geweldige pluim voor deze met de hand gemaakte cache behuizingen door de co himself gemaakt. Laat iedereen er met respect mee omgaan zodat er nog vele cachers van mogen gaan genieten.

Na het bezoeken van het event, of eigenlijk tijdens het event al, verdiepten we ons in het Roadbook om te bekijken wat we na het event zouden gaan doen, want we waren natuurlijk niet alleen voor het event naar Rotselaar gegaan, we wilden ook nog iets van de nieuwe en/of bestaande caches gaan zoeken.

In de wandelgangen hadden we al vernomen dat Birre heel creatief is met zijn caches en ook op de Facebook pagina van Schmelli hadden we al een voorproefje mogen zien voordat we hier heen kwamen, dus wij waren zeer benieuwd naar de rest.

Met een tip om op het coƶrdinaat te parkeren waar de volgende dag de CITO gehouden zou worden gingen we op pad voor deze wandeling van zo’n 7km met langs dit pad 19 caches uit het Roadbook (18 en een bonus) en nog een paar al eerder uitgebrachte caches.

De listing meldde ons al: Welkom in de wondere wereld van Birre. De caches in deze toer zijn het resultaat van mijn rusteloze, creatieve brein! Nou ik ben jaloers op zo’n brein hoor. Ben wel redelijk creatief met goodies, maar met caches toch net even iets minder.

Het was heerlijk weer en zo hier en daar kwamen we ook nog wat medecachers tegen. Af en toe maakten we een babbeltje of zochten we gezamenlijk naar de cache. Iedereen die we tegenkwamen bedankt voor de gezelligheid en/of de hulp.

Zeker geen spijt van onze keuze gehad, hooguit van het feit dat ik alleen een smartphone bij me had en geen fotocamera maar gelukkig had sandraden die wel mee en komt een gedeelte van de foto’s dus van haar.. Waarvoor dank.

Mooie handgemaakte caches en een hele toffe eindcache waar alles bij elkaar ongetwijfeld vele uurtjes werk in gezeten hebben, met als extra bonus een heerlijke ijsco (alhoewel de behoefte hieraan in de winter ongetwijfeld minder groot zal zijn)

Voor iedereen die deze route gaat doen, veel plezier en vooral.. Geniet!!

Geogroetjes barbatante