Souvenir Alert

-

Vanaf heden is het mogelijk om berichten via Facebook Messenger van ons berichten te ontvangen zoals Souvenir Alerts, nieuws en aanbiedingen.

Op Facebook Messenger kon je ons altijd al om hulp vragen of vragen stellen maar nu is het ook mogelijk om je te abonneren op berichten. Wij gebruiken op de populaire berichten-app een zogenoemde ChatBot, dat is een systeem die allerlei vragen herkent en je berichten kunt sturen die voor jou interessant zijn. Je kunt bijvoorbeeld een melding ontvangen wanneer je weer een nieuw souvenir kunt verdienen of wanneer er een leuk nieuwtje is. Ook is het mogelijk om Daan, onze ChatBot, een vraag te stellen. Daan heeft de afgelopen tijd veel vragen en antwoorden geleerd en daarom kan hij je vaak direct antwoord geven op de meest gestelde vragen!

Wij bieden verschillende abonnementen aan:
Al onze abonnementen zijn gratis en deze zullen ook altijd gratis blijven. Afmelden kan op elk willekeurig moment.

Souvenir Alert

Wil je een berichtje ontvangen wanneer je een nieuw souvenir kunt verdienen? Dan kun je je gratis abonneren op het souvenir alert. Wij sturen je dan een kort berichtje over het souvenir en we vertellen hoe en wanneer je deze kunt verdienen.
Aanmelden kun je doen door “Souvenir Alert” naar Daan te sturen.
Afmelden kun je doen door “Souvenir Alert uit” naar Daan te sturen.

 

Nieuwsbericht

Als je je abonneert op nieuwsberichten ontvang je een kort bericht als er een leuk nieuwtje bekend is. Wanneer er bijvoorbeeld een nieuwe tool beschikbaar is op Geocaching.com of wanneer er een speciale dag is. Ook kun je berichtjes ontvangen dat er een nieuwe blog op onze site staat.
Aanmelden kun je doen door “Nieuwsbericht” naar Daan te sturen.
Afmelden kun je doen door “Nieuwsbericht uit” naar Daan te sturen.

 

Aanbiedingen

Je kunt je ook abonneren op aanbiedingen. Je ontvangt dan (max. 2x per week) een berichtje als er bij een Geocaching shop een leuke aanbieding is of wanneer je ergens bijvoorbeeld een gratis traveltag aan kunt vragen!
Aanmelden kan door “Aanbiedingen” naar Daan te sturen.
Afmelden kan door “Aanbiedingen uit” naar Daan te sturen.

Klik op de onderstaande button als je direct een bericht van ons wilt ontvangen om te beginnen:

 

Als je vragen hebt, kun je deze aan Daan stellen. Hij zal proberen direct antwoord te geven, of hij zet de vraag door naar één van zijn collega’s. Heb je vragen over Daan, of wil je ons gewoon liever een email sturen? Dat kan ook! Ons email adres is info@livegeocaching.nl.