Brugse Beer VIII

-

Op zaterdag 7 april was het weer zover: Het Brugse Beer event. Een MEGA event in, je raadt het al, Brugge, waar diverse geo-arts uitkwamen en veel te doen was. Mijn blog neemt jullie mee tijdens onze dag hier naartoe. Ik hoop dat je veel lees-plezier hebt.

Geogroetjes, Barbatante


Onze dag begon al vroeg want vanuit Vlissingen is het toch nog wel een eindje rijden naar Brugge. Om 8 uur pikte balou 1953 mij op waarna we naar Middelburg reden om MiepGasklep op te halen en om daarna in 1 ruk door naarBrugge te rijden. Rond een uur of 10 arriveerden we op de Vives Campus waar het al gezellig druk was.

Aangemeld, GPS’en geladen en de shops bezocht om vervolgens wat met mensen te kletsen en op zoek te gaan naar wat labcaches die we konden oplossen. Sommige labcaches waren snel gevonden en gedaan anderen duurden iets langer.
In totaal waren er 20 dus besloten we eerst naar buiten te gaan om wat van de nieuw uitgekomen caches te gaan doen en later weer terug te keren op het event om te zien of we de rest konden doen.

Besloten werd om het rondje Sint Michiels te gaan lopen waarvan de start dicht bij het event lag. Het was heerlijk weerdus de auto werd op de parking achter gelaten en we gingen verder met de benenwagen.

Een kleine 7km later hadden we al deze 14 caches omgezet in een smiley en waren we weer terug bij de locatie. Nog wat labcaches kunnen doen nu het een stuk rustiger was en zelfs ook een paar geprobeerd die ook als gewone cache logbaar waren. Echt een leuk idee!

Uiteraard werd er niet vergeten te loggen en wilde balou 1953 ook nog met Signal en zijn vriend op de foto.. Wat ook nog een labcache bleek te zijn dus daar sloegen we 2 vliegen in 1 klap.

Rond half 5 gingen we richting huis en werden er onderweg nog wat mooie al bestaande caches mee genomen.
Rond 9 uur waren we weer thuis in Vlissingen en konden we terug kijken op een geslaagde dag.

Een dikke merci voor iedereen die dit event mogelijk heeft gemaakt en aan alle leggers van de caches. We komen zeker nog eens terug voor alles wat uitgekomen is en in het bijzonder voor de geo-arts Bertje en Klaver.

Natuurlijk tot ziens op 13 april 2019 bij Brugse Beer Event 9!