Brugse Beer VIII

-

Op zaterdag 7 april vindt de alweer de 8ͤ editie van het Brugse Beer Event plaats. De organisatie van dit event schreef een leuke blog om een indruk te geven van de voorbereiding.

Brugse Beer 2017

Verzekeringen? Check
Boekje? Check
Verlengkabels? Check
EHBO Materiaal: nog niet in orde!
Coin? Check
Mooi weer? Nog na te vragen.
Bieden we de mogelijkheid aan om te schaken? Nog na te vragen.

Zo gaat het in ons hoofd. Met een zestal mensen vormen we het organiserend team achter het Brugse Beer Event, ondertussen aflevering 8. Vorig jaar was het van ons team onze vuurdoop als organisators, we hielpen echter wel al mee in de vorige…..

Ook dit jaar proberen we het plezier van het samen zijn, het samen een gemeenschappelijke hobby/passie te hebben centraal te stellen. We proberen samen met onze vele vrijwilligers (we kunnen ze niet genoeg bedanken) voor een gezellige, gesmeerd event samen te stellen, we hopen op de zon en op jullie komst.

Wij hebben in het thema van dit jaar (technologie) verschillende labcaches in elkaar gestoken, we hebben meer dan 100 caches die op het event online komen, we hebben de verplichte spingkasteelachtige toestellen, misschien (want dat moet ik nog navragen) de mogelijkheid om te schaken, we hebben eten en drinken in verschillende maten en vormen, maar steeds aan een democratische prijs. En, bovendien, krijgen we bezoek van verschillende shops, zoals GcProducts die Brugse Beer merchandise verkoopt.

Ik wil hier niet blijven opsommen maar we denken dat we alles is huis hebben om er samen met jullie opnieuw een leuk weekend van te maken, want we starten al op vrijdagavond met een live optreden van de flying ammoboxes tijdens onze meet en greet, (op 50 meter van onze eventcamping) en eindigen met een grootse CITO in de buurt op zondagochtend. En dat alles natuurlijk in en rond onze mooie historische stad Brugge, die zelfs op een ander weekend al eens de moeite waard is om te bezoeken. (We hebben er ook een zeer mooie cache op ons marktplein)

Zien we jullie snel?


Win een echt Brugse Beer VIII t-shirt!

Wij mogen aan onze lezers een originele Brugse Beer VIII t-shirt weggeven. Om deel te nemen aan deze actie moet je zeker zijn dat je aanwezig bent op het event. Tickets kun je hier bestellen.

Wil je kans maken? Reageer dan op dit bericht (onderaan deze pagina) of stuur een mail naar info@livegeocaching.nl waarom je wilt winnen.

De winnaar ontvangt persoonlijk bericht.