Bunkerroute De Punt

-

Voor de 1000e found van Sandraden wilde ze iets bijzonders en wij (balou 1953 en ikzelf) mochten mee. Het werd de foto-multi van de Bunkerroute De Punt. Een wandeling van ongeveer 2,5km waar we een paar uur over gedaan hebben omdat we hem combineerden met een andere hobby van ons: Fotografie.

We begonnen deze dag met een event op de Oosterscheldekering waar de co iedereen stond op te wachten onder haar geo-vlag. Er werd hier heel wat afgekletst tbs gediscovered en nog wat tips en trucs uitgewisseld zo hier en daar.
Na een poosje gingen we dan toch door want we wilden natuurlijk die 1000e voor Sandraden binnen halen vandaag.

DSC01662

Op naar Ouddorp waar we Bunkerroute de Punt zouden gaan lopen (En afhankelijk van hoe lang we daar over zouden doen ook nog wat andere caches). Dit was een foto multi wat betekent dat er foto’s in de listing staan en die moeten we zoeken en in de juiste volgorde zetten om zo het coördinaat te bemachtigen.

DSC01705

Dit lukte allemaal prima en uiteraard maakten we onderweg zelf ook nog de nodige foto’s.
Alles verliep voorspoedig en we hadden al snel iets wat op een zinnig coördinaat leek. Eerst nog maar wat meer foto’s voor we naar het eindpunt gaan want dat was uiteraard ons tweede doel van deze dag.

DSC01712

Op het eindpunt hadden we de stash vlot gevonden en zo bleef er nog voldoende tijd over om nog wat meer caches te zoeken. We kozen er voor om nog een paar in deze zelfde buurt te doen zodat we alles wandelend konden doen. Nog een andere 1wp bunker multi en een wat langere multi en ook nog wat traditionele caches in de buurt.

DSC01730

Vervolgens weer terug naar de auto om al cachend terug te keren bij de event locatie van eerder vandaag waar de auto van Sandraden nog stond. Daar ging ieder weer zijn eigen weg. Sandra richting huis en wij op zoek naar nog wat meer caches. Dicht bij huis waren er onlangs nog een paar uitgekomen dus met een kleine omweg naar huis hebben we die ook nog kunnen doen.

DSC01759

Al met al weer een vruchtbare dag. Zoals het hele weekend dit keer dus de avond gaat nuttig besteed worden met loggen.

Happy Travels en Happy Caching barbatante