Cache Carnaval

-

Vier geocachecreativiteit en -diversiteit op de hele wereld!

Doe mee aan Cache Carnaval vanaf 25 maart 2019. Verdien tot vijf souvenirs*  geïnspireerd op historische carnavalslocaties door punten te verzamelen in je Klassement (voorheen de Vriendenliga), voordat het carnaval voorbij is op 14 april 2019.

Cache Carnaval viert geocachecreativiteit—je verdient extra punten door geocaches met veel favorietpunten** te vinden en door een favorietpunt te verdienen op een cache die je hebt geplaatst!

Maar dat is nog niet alles! 

Geocaching zou niet bestaan zonder de mensen die hun creativiteit en uitvindersgeest gebruiken om fantastische belevenissen te maken voor anderen. Dus we nodigen alle geocache-eigenaars (en mensen die hun favoriete cache-eigenaars in het zonnetje willen zetten) uit om een event te organiseren waarbij het maken van geocaches wordt gevierd om de volgende generatie geocachemakers te inspireren. We noemen deze events Creation Celebrations. Iedereen die een “Bijgewoond” logt op een geregistreerd Creation Celebration-event krijgt een zesde souvenir! Lees hoe je een Creation Celebration-event kunt organiseren dan wel vinden in jouw regio.

Lees meer over Cache Carnaval-regels in de veelgestelde vragen.

Deel je favoriete caches of cacheverhaal met #cachecarnival.


*Souvenirs zijn virtuele kunstwerkjes die je kunt verdienen en laten zien op je profiel.

**Geocachefavorietpunten zijn een makkelijke manier om bij te houden en te delen welke geocaches je het leukst vond. Premiumleden kunnen favorietpunten uitdelen aan geocaches die ze geweldig vonden.


Kopfoto en tekst: ©️ Groundspeak, Inc. (dba Geocaching) – Used with permission