Cache Carnival

-

De afgelopen weken waren er weer mooie souvenirs te verdienen door te gaan geocachen of events bij te wonen.. Zes in totaal als je aan alle voorwaarden voldeed..

Hier in Zeeland zijn wij niet vies van een eventje en dus besloten we daar op in te springen om onze mede cachers aan wat punten en dus ook souvenirs te helpen.

Omdat in dezelfde periode ook nog een CITO souvenir te verdienen is hebben we op 1 dag zelfs 2 events georganiseerd.. Een Creation Celebrations event en een CITO event.
En verder natuurlijk caches zoeken met veel favoriet punten die je puntensaldo flink omhoog helpen.

Het eerste event was op een mooi oud pleintje in Vlissingen. Gezellig beetje kletsen en wat tbs die van eigenaar wisselden. Mensen kwamen overal vandaan.. Uit Duitsland, en diverse delen van Nederland.. Dank aan iedereen voor zijn/haar komst..

Het volgende event was de dag met de 2 events.. In de ochtend vertrokken we naar het Kaloot Strand in Borssele voor het CITO event, zoals altijd met de CITO’s in Zeeland georganiseerd door Marsso, omdat er deze dag 2 events zouden zijn was er veel belangstelling voor dit event en met een grote groep mensen maakten we het strand hier weer een stuk schoner. En verdienden we het 1e CITO souvenir van 2019.

Ter info: het 2e souvenir valt in het najaar te verdienen.

Tussen de 2 events in probeerden we nog wat puntjes te scoren door caches te zoeken, maar dit leverde helaas een DNF op en geen tijd voor meer omdat we op tijd op de locatie voor het Creation Celebrations event moesten zijn. Dit was namelijk mijn event en ik wilde zorgen dat de spullen allemaal klaar stonden voordat het event beginnen zou.

Dus freubel spullen op tafel voor de workshops (barbatante freubelt goodies namelijk) logbox klaar, goodie bags gereed en het event kan van start gaan. Mijn 50e event dus een grote doos Celebrations (hoe toepasselijk) op tafel als tractatie voor iedereen die kwam loggen.

Heerlijk weer dus we zaten lekker buiten. Mensen gingen aan de freubel om hun eigen goodies te maken, we kletsten over van alles en nog wat.. Mooie caches in de omgeving en geo-arts die er al zijn en nieuwe waarvan we gehoord hebben dat die er nog aan zitten te komen..
Mensen kwamen net als bij de CITO eerder vandaag overal vandaan om hier te zijn, het was gezellig en bovendien kon je met het bijwonen van dit event een extra souvenir voor Cache Carnival verdienen.

Op 10 april was het laatste Cache Carnival event in Oost-Souburg georganiseerd door Marsso, hier kon ik helaas zelf niet bij zijn, maar ongetwijfeld ook weer een gezellige boel met bekende en wellicht ook minder bekende gezichten.

Hopelijk is het met behulp van deze events en door gewoon lekker te gaan cachen bij iedereen gelukt om de benodigde 500 punten te halen en dus de souvenirs te verdienen. Virtuele plakplaatjes, ik hou er van!! Head Quarters bedankt voor weer een paar mooie plaatjes in mijn digitale album erbij!

Geogroetjes barbatante

#LiveGeocaching #barbatanteblogt