CITO-souvenir

-

Ieder jaar valt er 2x een CITO-souvenir te verdienen. Eenmaal in april en eenmaal in september. Zo ook in 2018, in de week van 22 tot en met 29 april. Op Walcheren worden de meeste CITO’s op het strand gehouden. Ook dit keer gingen we het strand opruimen. Marsso zorgde (zoals meestal) voor de organisatie, voorzag ons van vuilniszakken, grijpers en handschoenen en zo konden we beginnen aan de Kalootjut. Doe mee, verlos de zee!

Vele zakken werden gevuld door de 27 teams die hier kwamen mee helpen. Allerhande rommel werd er aangetroffen, achtergelaten door strandgasten, maar, veelal, ook aangespoeld van de schepen. Van pennen tot condooms en van touw tot planken, heel veel troep waar we de natuur niet mee willen belasten. Het werd dit keer door ons opgeruimd en hopen dat de campagnes, die ik regelmatig op de social media voorbij zie komen, helpen. Mensen neem zelf je rommel mee of gooi het in de daarvoor bestemde bakken. Samen houden we het netjes.

Hieronder nog wat foto’s van het gezellige CITO-event waar tijdens het rommel jutten natuurlijk ook nog gezellig gegeokletst werd. Tijdens het loggen waren er ook nog wat TB’s te ruilen en discoveren, waarna ieder zijn eigen weg ging om elkaar al dan niet enkele uren later weer te ontmoeten bij de Kanovijver meet&greet.

Happy Caching!