Cleene Hooge

-

De Cleene Hooge is een gebied in Middelburg waar inmiddels al voor de derde keer een serie caches geplaatst is. Verwacht niet te veel van de caches want in dit geval gaat het met name om de rustgevende wandeling in een stukje natuur dicht bij het centrum van de stad.

Cleene Hooge is Nationaal Landschap, gelegen aan de Walcherse weg en het Laurens Stommespad. Het is een uniek kreekruggen-landschap met zicht op de duinen.

Je kan hier heerlijk wandelen of picknicken in de rust en ruimte.

Er is hier ook water dat je met bruggetjes of soms met een soort trekpontjes moet oversteken. Dit maakt het ook zeker leuk om met kinderen te doen.

Geniet onderweg van de vogels, insecten en wellicht ook nog andere dieren die je er tegenkomt.

Ik was hier nu voor de derde keer (Heb alle 3 de series gedaan) en heb het al een keer mee gemaakt dat we gewoon tussen de koeien moesten lopen.

Alle caches en bonus info werd goed gevonden. Evenals de informatie voor de multi die er tussen zit. Dus we konden lekker genieten zonder te stressen of het allemaal wel goed zou komen.

Geniet alvast van de foto’s en ga vooral zelf een kijkje nemen als je van dit soort rust wandelingen houdt. Let wel op dat het hier na regen wat drassig kan zijn dus dan doe je best laarzen aan.

Miep Gasklep bedankt om mij voor de derde keer hier heen te brengen en ook dank aan de ander co’s uiteraard voor de vorige twee keren.

Happy Caching

Geogroetjes barbatante

PS Het is al even geleden dat ik deze ronde liep maar nu dan eindelijk de blog ervan geschreven en van foto’s voorzien..