De avonturen van Geo Doorn 1

-

Zoals beloofd het reisdagboek van Geo Doorn. Dit is het eerste verslag..

Op vrijdagavond 5 april ging ik mee naar mijn eerste event bij de Oostbeer in Vlissingen om vervolgens 2 dag en later aan mijn echte reis te beginnen..

Op zondag 7 april begon dan de reis. Allereerst ging ik mee met barbatante naar een paar caches om wat Cache Carnival punten te verdienen.

Vervolgens mocht ik mee naar het strand om daar te assisteren bij het opruimen op de CITO, helaas was er voor mij geen tijd om nog even met Gloria (de mascotte van Azafady) te spelen, maar wie weet komen we elkaar een volgende keer nog ergens tegen.

Na lekker buiten gespeeld te hebben gingen we naar het Creation Celebrations Event waar ik in de TB krat mocht gaan liggen zodat ik met een volgende cacher mee op reis kon gaan naar een nieuwe leuk bestemming..

Nog geen idee waar ik naar toe zal gaan, maar ik hou jullie op de hoogte van mijn avonturen..

Happy Travels
Happy Caching

Groetjes Geo Doorn

#GeoDoorn #geocaching #barbatanteblogt #LiveGeocaching