De avonturen van Geo Doorn 3

-

Met team RobEls2010 gaat mijn reis vanaf de Brugse Beer weer verder.

Allereerst mag ik mee van West- naar Oost-Vlaanderen om daar een cache in Stekene te bezoeken.

Om vervolgens via Zuid-Holland bij een nachtcache in Overijssel te belanden.. Onderweg werd ik ook nog een keer gediscoverd..

Een nachtcache, dat is toch zeker wel een spannend avontuur, maar het regende zo hard dat we moesten stoppen en dus nog een andere keer verder gaan met dit avontuur.

Mijn reis gaat vrolijk verder van de ene naar de andere plaats… Na de nachtcache ga ik Apen Fratsen uithalen op Landgoed Twickel in Overijssel..

Om enkele dagen later weer bij een metro station in Hoogvliet te belanden..

Van daaruit mag ik via nog enkele caches in Zuid-Holland mee op avontuur naar Duitsland, in NordRhein Westfalen bezoek ik samen met RobEls2010 ook weer diverse caches.. Waarna ik via Gelderland weer op weg ga richting het Zuiden van Nederland.

Ook mag ik nog mee naar een kastelencache in Gelderland om vervolgens toch weer in Zuid-Holland terecht te komen waar ik mag gaan logeren in TB Hotel Lappennest na het bezoeken van de Landtong Mini Powertrail.

RobEls2010 bedankt dat ik samen met jullie deze avonturen mocht beleven.

Ben benieuwd met wie ik nu weer verder mee op pad mag.

#barbatanteblogt #LiveGeocaching #GeoDoorn #RobEls2010