De avonturen van Geo Doorn 4

-

Eerst mocht ik op pad met mijn eigenaar barbatante, zij liet mij achter in een event in Vlissingen, waar ik meegenomen werd door Prentju. Met haar mocht ik mee naar het MEGA event Brugse Beer in Brugge. Daar werd ik opgepikt door RobEls2010 met wie ik een flinke tijd mee op avontuur mocht. Nadat zij me achterlieten in Zuid-Holland in TB hotel Lappennest gaan mijn avonturen nu weer verder..

Op 2 juni mag ik mee met moontjebes. Ben benieuwd waar die me allemaal mee naar toe gaat nemen. In de log schrijft moontjebes mij naar mijn eindbestemming te brengen, maar uiteindelijk wordt ik gegrabd door boskaboutee om met hun mee op reis te mogen gaan.

‘s-Heerenberg is de thuislocatie van boskaboutee, vandaar ga ik mee op avontuur. Op 30 juni gaan we de sprookjesbostrail doen met de kids, leuk hoor, ik maak kennis met diverse Disney figuurtjes.. Gezellig.

Na een poosje in de tas gezeten te hebben zonder avonturen mocht ik in augustus mee naar de scouting in Zeddam, om daar mee te gaan voor een multi cache.. Deze hebben we bezocht en daarna mee op reis naar Luxemburg.

Geodoorn Zeddam

In de buurt van Dillingen in Luxemburg mocht ik mee op bezoek bij een cache in Rheinland-Pfalz. Deze heet Pl├Ątscherstein. Hier mocht ik van boskaboutee op de foto….

Geodoorn Dillingen Luxemburg

Dat was zeker geen straf want het is hier heel erg mooi… Mooie natuur, daar hou ik wel van.. Alhoewel ik ook niet vies ben van een mooie oude stad…

Na dit avontuur eindigt mijn reis met boskaboutee in Frankrijk, GC4A64V_efo-via-francigena-aube-5, is de plek waar ik achter gelaten wordt en waarvandaan ik hopelijk snel weer op reis mag voor een volgend avontuur….

Geodoorn eindpunt deel 4 efo-via-francigena-aube-5 Grand-Est France

 

#barbatanteblogt #LiveGeocaching #GeoDoorn #boskaboutee