De Manteling

-

Net een week terug van een weekend België, dus eigenlijk niet van plan om vandaag op pad te gaan, maar mooi weer.. Zwager een dagje duiken, voetbal en F1 voor manlief, dus toch maar even een appje richting sis of ze zin had om mee op pad te gaan voor een nieuw rondje in Oostkapelle. Beide eerst nog even iets afmaken dus rond 14uur vertrokken we met de cachemobiel vol met dames en dametjes.. Cachen met sis en de meiden.. Altijd gezellig.

IMG_1007

Op naar het parkeercoördinaat al kletsend over deze nieuwe serie en het mooie bos waar ze in liggen.. Daar aangekomen spotten we een auto met een tb er op en zien we ook nog een bekende auto, dus het is wel duidelijk dat we niet de enigen zijn die dit rondje gaan doen op deze zonnige zondagmiddag..

IMG_1008

De eerste cache wordt door Madelief (Mad van team BarBriMadRob) snel gevonden.. Dus we kunnen loggen, wat foto’s maken en weer lekker door wandelen naar de volgende.. Nou dat was een hele vervelende… De GPS en de telefoon konden het niet eens worden over waar nou het 0 punt was.. Dan maar even wat logjes lezen van mensen die hier al geweest zijn, misschien dat we daar wat wijzer uit kunnen worden.. Maar helaas………

IMG_1010

Dan nog maar eens proberen… Vele plekjes bekeken maar niets kunnen vinden.. We besluiten om toch maar een hulplijntje uit te gooien dan.. Mocht dat niet lukken dan kunnen we altijd de CO nog contacteren voor een extra hint.. Er komt nog niet direct antwoord (logisch want deze mensen zijn waarschijnlijk ook aan het cachen met dit prachtige weer) dus we besluiten maar even verder te gaan, we kunnen later altijd nog terug gaan naar deze want die is toch nog richting de auto.. Onderweg naar de 3e dus maar… Ongeveer halverwege komt er dan toch een bericht over de vorige.. Bri van BarBriMadRob besluit terug te gaan en ik loop met de meisjes door naar nummer 3. Daar komen we nog een ander team tegen die het rondje achterstevoren aan het lopen is.. Zij zijn al diverse andere cachers tegengekomen die eerder begonnen zijn als wij dus ook al een stuk verder zijn..

IMG_1015

Met zijn vijven en later met zessen als sis ook weer terug is gaan we op zoek naar deze.. Na een poosje zoeken en dwalen is het Mark van team Mark+Petra die roept hebbes… De meiden spelen nog wat met boomklimmen terwijl wij loggen en dan gaan we daarna weer lekker verder…

IMG_1016

We gaan van cache naar cache langs allerlei mooie plekjes in het bos en de duinen.. Zelfs een cache in een bunker.. En onderweg maken we mooie plaatjes en verzamelen we de informatie voor de bonus cache..

IMG_1022

Helaas is het momenteel te druk in het bos om ook nog hertjes te zien, want om die te kunnen spotten in dit bos moet je heel stil zijn en het beste is vroeg in de ochtend.. Heb ze wel eens gezien toen ik niet aan het cachen was tijdens een wandeling.

IMG_1014

Maar daarom genieten we niet minder.. De meiden lekker rennen en doen en wij genieten van de mooie omgeving en de caches..

IMG_1011

Na de 14e cache hebben we dan alle informatie vergaard voor de bonus en kunnen we ook die gaan zoeken… Daarna zien we dat het ondertussen al behoorlijk laat is, dus maar snel richting huis want er moet nog gegeten worden en de jongedames moeten morgen wel weer naar school natuurlijk…

IMG_1005

Lucie110 bedankt voor deze mooie onverwachtse uurtjes…

#barbatanteblogt #avontuurisnooitverweg #DeManteling #LiveGeocaching #geocaching #Oostkapelle