De Paaltjesreeks

-

Een dagje events en geocachen, wie gaat er mee kwam de oproep van Marsso in de groepsapp.. Nou ja, daar hadden wij wel zin in natuurlijk.. En dus gingen we vroeg in de ochtend vanuit Oost-Souburg richting België.

IMG-20190915-WA0001

Vijf teams in de auto, dus handjes genoeg voor het eerste event van vandaag. Een CITO in Sint-Katelijne-Waver, daar draaien balou 1953, Jessica07, Sandraden, Marsso en ikzelf onze hand niet voor om. Als teams gingen we aan de slag. Nou ja, wij waren als 1 groot team hier naartoe gekomen dus dan doen we dit ook maar als 1 team.

IMG-20190915-WA0002

 

Gewapend met verschillende vuilniszakken voor de verschillende soorten afval, grijpers, handschoenen en een kruiwagen gingen we aan de slag. Wat een boel sigarettenpeuken vonden we hier langs de weg en ook nog een heleboel andere rommel. Andere teams hadden weer een berg autobanden gevonden.. Er lag hier zooi genoeg om ons een flinke tijd bezig te houden.. Terug op de startlocatie werd er nog een groepsfoto gemaakt voor de gemeente, konden we loggen op een wel heel originele manier en daarna gingen we op pad..

De CO van deze CITO en van de meet&greet van later vandaag (Piewen) heeft ook diverse mooie cache rondjes liggen. De meeste van ons hadden er nog niets van gedaan, maar we kozen dit keer voor een rondje dat Marsso en Jessica07 ook nog niet hadden. De Paaltjesreeks.. (GC7V88H is de eerste van deze serie) De eerste is nog niet al te moeilijk, maar gaandeweg moeten we ook nog wat veldpuzzeltjes doen om bij de logrolletjes te kunnen komen.. Wat een creativiteit van deze CO. We genieten van het zonnetje en van de bijzondere caches in de vorm van, je raadt het al…. paaltjes!

 

IMG_1090

Zo hier en daar worden er natuurlijk Favoriet punten uitgedeeld en verzamelen we de bonus-informatie.. Die bonus is echt wel de kers op de taart.. De ene puzzel na de andere voordat we kunnen loggen.. Echt heel erg leuk gedaan..

IMG-20190915-WA0023

Daarna weer snel naar de cachemobiel die ons naar het volgende event in Sint-Katelijne-Waver moet brengen.. Het event is al begonnen terwijl wij nog aan het cachen waren, maar we zijn nog ruim op tijd om ook hier onze log te kunnen plaatsen.. We eten en drinken wat, ruilen nog wat tbs en gaan daarna door naar het derde event van vandaag in Brecht. Het vierde Licence to cache event.. Dit keer met extra aandacht voor 1 van de CO’s van team MI6 die binnenkort zijn 50e verjaardag mag vieren..

78cefaab-667d-4a68-9a58-3c293a8b96eb_l

Ter gelegenheid daarvan komt er ook nog een geo-art uit, waar we meteen mee aan de puzzel gaan. Dat valt niet altijd mee omdat we niet zo thuis zijn in de wereld van 007, maar met vereende krachten komen Sandraden en ik een heel eind.. We besluiten nog even te blijven voor de tombola en de geo-art voor een andere keer te bewaren.

Daarna terug richting Nederland voor het laatste event. Dit is een event in Westkapelle… daar aangekomen gaan we eerst even wat eten en dan door naar het laatste event op een mooie locatie op de dijk bij de Vuurtoren.. Wat tb’s meegenomen en gediscovered, gelogd en daarna snel naar huis want Jessica07 moet morgen weer naar school.

7be218b7-72c1-4a59-a025-f0392ba58905_l

Aan alle CO’s bedankt voor de events en in het bijzonder aan Piewen ook nog voor het mooie rondje van de paaltjes..  En natuurlijk dank aan Marsso voor het idee en het feit dat we mee mochten..

#barbatanteblogt #LiveGeocaching #avontuurisnooitverweg #geocaching #geoart #CITO #eventjes #SintKatelijneWaver #Brecht #Westkapelle