Een dag met de kop in het zand?

-

Enkele weken geleden was er het Struisvogeltjes event in Lier, België. Helaas moest ik werken en kon daar dus niet bij zijn maar kort er na gingen Marsso, Jessica07, Sandraden en ikzelf dan toch die kant op voor wat caches en struisvogeltjes kijken.

IMG_0430

Vroeg in de ochtend werd ik thuis opgehaald waarna we door reden naar Heinkenszand om daar Sandraden op te pikken. Met zijn vieren ging het daarna vol gas naar België, Lier om precies te zijn.

IMG_0474

Eerst wat caches in het centrum waaronder de virtual caches.. Altijd leuk om wat foto’s in een oude stad te kunnen maken, en daar dan ook nog een geocache puntje mee te verdienen. Ik hou er van! Tijdens het lopen van de ene virtual naar de andere kwamen we ook nog enkele gewone caches tegen, dus die doen we dan ook maar meteen, onder het mom van we zijn hier nu toch!

Het werd langzaam warmer dus we gingen maar richting de struisvogel boerderij omdat daar ook wat bomen omheen zijn en een terras voor een verkoelend drankje voordat we weer verder op pad gaan. De cachemobiel wordt geparkeerd en de eerste cache die we nu tegenkomen is een tb hotel vlak naast de struisvogels. Je maakt wat mee met die beesten zeg, wat zijn die eens even nieuwsgierig. Terwijl we aan het loggen zijn en foto’s maken komen ze al kijken wat die vreemde vogels daar allemaal aan het doen zijn en op het moment dat ik tb’s aan het achterlaten ben probeert er eentje zelfs mijn tas te pakken, hij wil waarschijnlijk weten of er nog wat lekkers voor hem in zit..

WhatsApp Image 2019-07-01 at 20.56.06 (1)

Snel die tbs er in en weg hier, voordat hij iets van man tas sloopt, en dan niet zo zeer voor mijn tas maar als hij het inslikt en er ziek van wordt (of erger) zijn we verder van huis.

WhatsApp Image 2019-07-01 at 20.56.49

Dan is het tijd voor een friemelcache…. Zie maar dat je het logrolletje er uit krijgt zeg maar… Met mijn lange dunne vingers gaat dit me goed af. Even komt er nog iemand vol belangstelling kijken wat wij nou eigenlijk aan het doen zijn maar daar laat ik me niet door van de wijs brengen en het lukt me om het rolletje te pakken te krijgen en we kunenn loggen..

Nu hebben we het ondertussen wel erg warm gekregen dus we gaan eerst maar eens even wat drinken en ondertussen bekijken en bespreken we wat we nu nog verder gaan doen..

IMG_0497

We besluiten nog een stukje te lopen om nog wat caches te doen, een aantal hebben Marsso en Jessica07 al, maar wij nog niet dus we maken een combi van oude en nieuwe caches, zodat hun er ook nog wat aan hebben.

IMG_0499

We lopen een leuk rondje langs de dieren maar ook gewoon langs andere mooie plekjes van cache naar cache.. Gezellig kletsend en genietend van het zonnetje, hoewel het op sommige momenten als er geen  beschutting is wel erg warm is.. Maar gelukkig zijn we niet van chocolade!

WhatsApp Image 2019-07-01 at 20.56.59 (1)

Rond een uur of zes vinden we het welletjes en besluiten we om onderweg nog een paar caches mee te nemen op weg naar een plekje om een hapje te eten.. Morgen is het weer gewoon een schooldag voor Jessica dus we houden het na het eten voor gezien en gaan op huis aan.

Dank aan de drie medecachers vandaag voor de gezellige geit..

IMG_0522

Happy Travels en Happy Caching
Geogroetjes barbatante

#avontuurisnooitverweg #barbatanteblogt #LiveGeocaching #GeoFriendsZeeland #Lier #struisvogels #geocaching