Volg ons op Social Media en download de gratis app!

Hulp bij jouw event

Organiseer jij binnenkort een Geocaching event, ben je van plan dit te organiseren of heb je interesse? Kijk dan eens wat Live Geocaching kan betekenen voor jouw event.


Event app

Wil je de bezoekers van je event een interactieve ervaring bieden? Dankzij de event app wordt dit mogelijk. Wij maken een app op maat welke verschillende onderdelen zal bevatten. Denk hierbij aan een plattegrond van het terrein, een overzicht van het nieuws, labcaches, de optie om contact op te nemen en te reserveren voor workshops.


Ticket verkoop

Geef je ticket verkoop uit handen en maak je geen zorgen over de verkoop en administratie. Wij bieden de tickets aan in onze webshop of een aparte shop voor jouw event. Dankzij ons uitgebreide ticketsysteem kun je voor verschillende opties kiezen. Zo kun je een speciale app downloaden waarmee je aan de ingang van het event de tickets kan scannen en uitlezen. Zo heb je alles bij elkaar op orde. Geen abonnementskosten, alleen een commissie per ticket.

Wij heffen commissies over verkochte tickets omdat onze betalingsmethodes ook een commissie vragen. Een betaling kan voldaan worden via credit card, PayPal, Bancontact of bankoverschrijving (naar jouw rekening nummer). Wij betalen de opbrengsten van de tickets aan jou uit.
Commissies gelden alleen voor betaalde tickets. Voor gratis tickets geldt geen commissie.


Advertenties en advertorials

Dankzij ons grote (internationale) bereik kun je veel Geocachers informeren over jouw event. Er zijn verschillende ruimtes gereserveerd in onze nieuwsbrief, app, social media content, blogs en op verschillende locaties op onze websites.


Sponsoring

Heb je iets nodig voor het organiseren van jouw event waar je lastig of niet aan kunt komen? Neem contact met ons op en kijk wat wij voor je kunnen betekenen. Er is veel mogelijk!


Website en webshop

Heb je een website en/of webshop voor je event nodig? Wij kunnen deze voor je ontwerpen en hosten. We kunnen verschillenden pagina’s en opties onderbrengen op de website en hier eventueel een app aan koppelen. Er staat geen reclame op de website.Paketten

VERGELIJK ONZE PAKETTEN

Event app

Ticket verkoop (webshop)

Promotie en verkoop in andere landen

Premium support

Website advertenties

Advertorial

Eigen website

Ticket commisie

BASIS

€0,00

EENMALIG

Ja

Nederland, België

1

Nee

€0,99 + 3,4%

PREMIUM

€50,00

PER EVENT

Ja

Nederland, België, Verenigd Koningrijk

2

+€25

€0,69 + 3,4%

ALLES-IN-EEN

€199,99

EENMALIG

Ja

Nederland, België, Verenigd Koningrijk

5

Ja

€0,49 + 3,4%