Geo Doorn

-

Maak kennis met Geo Doorn:

Enkele maanden geleden kwam er promotie op Facebook voor het event Geodoorn in avonturenpark Hellendoorn dat in 2020 zal plaatsvinden. Klinkt uiteraard als iets leuks, maar even zien hoe we dat kunnen doen aangezien de locatie vanuit Vlissingen best wel ver is om een dagje heen en weer te rijden als je ook het event wilt bezoeken en dan nog wat caches wilt zoeken.

Maar goed het is nog geen 2020, dus we kunnen er nog eens over nadenken hoe we dat allemaal in het vat gaan gieten. Wellicht met een overnachting ergens of zo. Dus een vind-ik-leuk geplaatst en de pagina gaan volgen.

Toen was daar ineens een verloting van de eerste tb’s die gemaakt waren ter ere van dit event. Ach niet geschoten is altijd mis dacht ik en dus waagde ik een poging..

Na enige tijd (had er eigenlijk al niet meer aan gedacht) werd de winnaar bekend gemaakt en dat bleek ik te zijn.. Yahooooooooo!! Win niet vaak iets dus dit was wel even een juich momentje… Yes Yes Yes!!

Snel de gevraagde informatie doorgestuurd en vermeld dat ik eventueel in onze regio ook wel wat promotie wilde maken dus kreeg ik wat kaartjes opgestuurd samen met de tb die ik in caches in Nederland en Belgiƫ kon achterlaten.

Heel blij met deze tb en wilde hem natuurlijk een bijzondere missie mee geven. Wat gaan we er aan hangen. Ook altijd een dingetje. Niet te groot want dan past ie niet overal maar ook niet te klein, want hij moet wel opvallen.

Had nog een sleutelhanger van een poppetje op de fiets en zo was Geo Doorn geboren. Zijn missie is veel van de wereld zien en in 2020 terugkeren op het event in Hellendoorn.

Als blogger wilde ik daar dan ook nog wat mee doen, dus krijgt Geo Doorn zijn eigen blog in de hoop dat iedereen die hem in handen krijgt mee werkt aan deze missie die in zijn listing vermeld staat.

Schrijf een leuk verhaaltje als je hem logt en liefst ook met een foto er bij en dat alles verwerk ik dan in een soort reisdagboek van Geo Doorn wat hier via Live Geocaching te lezen zal zijn.

Happy Travels en Happy Caching!
Geogroetjes barbatante