Geodoorn on Tour 2019

-

Uiteraard niet te verwarren met de avonturen van Geo Doorn, ze hebben wel met elkaar te maken maar het is niet hetzelfde… Het promotie team van het Geodoorn event in 2020, ging op 20 en 21 juli op tournee door Nederland.. Alle provincies deden ze aan en voor Zeeland was dat in Goes. Aangezien ik ook promotie voor hun gedaan heb en daar nog wel een beetje mee verder wilde gaan, maar de kaartjes waren op, besloten we daar heen te gaan..

Onze dag begon op het station in Vlissingen waar we tourswaantje van de trein haalden die een dagje vanuit Brabant naar Zeeland gekomen was om met ons mee te gaan.

Onze cache dag startte vandaag op het Kaloot strand in Borssele met een CITO event, met een groep gingen we een uurtje het strand en omgeving schoonmaken om zo een steentje bij te dragen aan een schonere natuur.

Na de CITO gaan we al lunchend in de auto alvast richtin Goes om daar nog wat caches te zoeken voordat het event begint… Een mooie mini bieb, enkele traditionals maar ook een multi door de stad om te eindigen bij de stoomtrein.

Daarna op zoek naar de parking om het event te bezoeken. Doordat we deze caches nog gedaan hebben was het event al begonnen toen we er aankwamen, maar we waren zeker nog op tijd..

Gezellig gekletst met de organisatie, nog een paar kaartjes gescoord om in komende events en caches uit te delen om zo Geodoorn nog meer te promoten, wat tb’s gediscovered en uiteraard vooral veel kletsen. Gezellig hoor.. Hoop echt dat we er in 2020 bij kunnen zijn. Wel kijken of we er kunnen overnachten ergens want voor 1 dag is het wel wat ver.

Na dit event is het voor tourswaantje genoeg geweest en gaat ze op de trein terug richting Zevenbergen, balou 1953 en ik gaan nog even verder op zoek naar wat caches want het duurt nog enkele uren voordat het laatste event van vandaag bij het Windorgel in Vlissingen zal beginnen…

Helaas vandaag ook 2 DNF’s maar goed ook dat kan voorkomen.. We komen vast nog wel eens terug voor deze 2.. We eindigen de dag met een gezellig event op de locatie waar ook een nieuwe virtual cache in Vlissingen is dus die nemen we ook meteen maar even mee….

Windorgel virtual

Dank aan alle event organisatoren en co’s voor weer een geslaagde dag.

#Geodoorn #CITO #barbatanteblogt #LiveGeocaching #Zeeland #avontuurisnooitverweg #geocaching #events #virtual