Hello 2019

-

Het nieuwe jaar zal voor een deel uiteraard weer bestaan uit geocaching. Met het motto A cache a day keeps the doctor away gaan we 2019 in.

We trappen het jaar af met een event, dat levert ons een nat pak en een souvenir op. En de statistieken laten mij zien dat hier op de eerste dag van het nieuwe jaar meteen weer een mijlpaal behaalt is.. Namelijk mijn 100e souvenir. En buiten om het geocachen ook mijn eerste Nieuwjaarsduik..

Als alles volgens plan gaat zal ik in.2019 nog meer mijlpalen bereiken… mijn 5000e loggen, mijn 50e event organiseren en wie weet wat het nieuwe jaar ons nog meer gaat brengen.

Hopelijk veel mooie caches en cache locaties en gezellige events..

Door wat issues met WordPress kon ik sinds december niet meer bloggen maar dat lijkt nu opgelost en in maart 2019 gaan we weer volop door met het vertellen over mijn avonturen op geocaching gebied..

Dit jaar is de bedoeling dat er ook nog meer interviews gaan volgen. Hierbij is het mijn plan om co’s met mooie/bijzondere caches of grote/bijzondere events in het zonnetje te zetten.

Maar ook gewoon willekeurige cachers eens vragen wat hen het meest aantrekt in onze hobby of iets dergelijks.. We gaan zien wat het gaat worden..

Helaas heb ik geen glazen bol om de toekomst te bekijken dus ik zou zeggen gewoon af en toe mijn blogs lezen om te weten wat ik allemaal uitspookt in 2019..

Happy Travels en Happy Caching

Geogroetjes barbatante

#barbatanteblogt #LiveGeocaching