Hidden Creatures

-

Onlangs zijn 13 mytische wezens en buitenaardse wezens gezien. Jouw uitdaging is om over 4 weken deze wezens in hun natuurlijke habitat te zoeken en het bestaan van zoveel mogelijk van de wezens te bevestigen.

Eeuwenlang hebben de Hidden Creatures de verbeelding gevoed en bovennatuurlijke verklaringen gegeven voor de wereld om ons heen. Eens geschreven als eenvoudige mythologie, wijzen een recente reeks gebeurtenissen erop dat deze wezens feitelijk echt kunnen zijn. Jouw uitdaging is om deze wezens in hun natuurlijke habitat te zoeken en het bestaan van zoveel mogelijk mensen in de komende vier weken te bevestigen.

Elke week zal een nieuwe habitat worden geïntroduceerd, beginnend met verborgen wezens uit het bos en eindigend met een magisch wezen dat leeft tussen de sterren. Zie hoe snel je alle wezens kunt zien of neem de tijd om elk van de wezens vier weken lang te vinden, de uitdaging is aan jou!

Van 27 juni tot en met 25 juli kun je door geocaches te vinden of evenementen bij te wonen je kansen vergroten om deze mythische wezens te zien en maximaal 13 souvenirs te verdienen. Plus, deel je avonturen op onze Facebook pagina voor een kans om officiële merchandise te verdienen.


Benieuwd welke wezens je allemaal kunt spotten? Houd onze Facebook en Instagram pagina de komende dagen in de gaten.

(Psst, we geven binnenkort ook officiële merchandise weg!)