Hoe travelbugs soms toch weer boven water komen..

-

Enige tijd geleden was er een bericht op Facebook.. Iemand had ergens nog tb’s terug gevonden maar deed zelf niet (meer) aan geocaching) en zocht nu iemand om ze weer terug in het spel te brengen. Barbatante reageerde op die oproep.

Dit bericht op Facebook viel mij enkele weken geleden op. Omdat ik zelf weet hoe vervelend het kan zijn als een tb vermist is reageerde ik er op dat ik wel wilde helpen.

Via priv├ę bericht spraken we af dat ze mij de trackables zou opsturen en dat ik de eigenaren een berichtje zou sturen wat er gebeurd was en dat ik ze nu zo snel mogelijk terug in het spel zou brengen.

Twee dagen later ontving ik een envelop met daarin de tb’s en een bedankje voor het over nemen.

Dus die avond achter mijn pc gekropen om alle eigenaren een bericht te doen waarom hun bezit bijna 8 jaar had stil gelegen en dat ie nu weer op reis zou gaan.

Eentje kwam uit Nederland en stuurde me nog een reactie dat hij al meermaals geprobeerd had contact te zoeken met degene die ze als laatste had maar zonder reactie.. Eigenlijk had hij de tb al als verloren beschouwd maar was blij te horen dat hij weer boven water was en weer zou gaan reizen.

Eerstvolgende gelegenheid die ik had was een event dus daar heb ik er een paar achter gelaten en toen we een paar dagen daarna op pad gingen om te cachen heb ik de rest een nieuwe bestemming gegeven.

Zo zie je maar dat het soms toch nog goed kan komen met travelbugs.

Happy Travels en Happy Caching Geogroetjes barbatante

#barbatanteblogt #LiveGeocaching #trackmeifyoucanGXJCGH #travelbugs #trackables