Hoorns Cache Event 2018

-

Op 17 maart 2018 organiseert het Hoorns Cache Gilde voor het 4e  jaar op rij het MEGA Hoorns Cache Event, dit jaar met als thema ‘HCE goes Wonderland’.

In augustus 2011 ontstond het idee om in Hoorn een geocache event te organiseren. Dit eerste event werd georganiseerd in maart 2012. Op dit event kwamen ongeveer 100 bezoekers af. De events daarna werden steeds groter en er kwamen elk jaar meer bezoekers.
Na het event van 2014 heeft de organisatie besloten om voor de mega status te gaan. Zaterdag 14 maart 2015 was het dan zover: ze hebben hun eerste MEGA event georganiseerd.

Nu, 4 jaar later, staan we aan de vooravond van alweer een nieuw MEGA event. Samen met de dik 20 vrijwilligers gaan ze er als vanouds tegenaan om iedereen een prachtige dag te bezorgen. Veel nieuwe caches en labcaches zijn aan het thema gerelateerd.

Op de dag zelf zullen er heel veel verschillende dingen worden georganiseerd op de event locatie, zoals de jaarlijkse woodie ruiltafel, kinderknutselen, springkussen en kun je deelnemen aan workshops Gsak en een klimcursus. Ook zullen er verschillende shops op het event aanwezig zijn. Live Geocaching is ook met een stand aanwezig.
Toegangskaart HCE (Hoorns Cache Event) 2018
Je kunt hiervoor tot en met 4 maart 2018  in de webshop toegang workshops reserveren en toegangskaarten alsmede coins bestellen. Via de webshop kun je een fiets huren zodat je naar hartenlust met de fiets kunt gaan zoeken. Aan overnachtingen is ook gedacht. Op de website vind je de link naar camping ’t Venhop om je overnachting te boeken. Op deze camping kom je alvast in de sfeer voor het event. Gezelligheid is alvast een feit, want je zult hier meerdere campinggasten vinden die ook naar het event zullen gaan.

De vrijdagavond voor het MEGA event organiseren ze al een voorproefje, het ‘Once upon a time‘-event waar ook 10 labcaches te doen zullen zijn. Op zondagmiddag 18 maart sluiten we af met het ‘Happily ever after‘-event.

Al met al weer een vertrouwd event weekend waar je bij moet zijn!

Voor meer informatie kun je kijken op de website of Facebook pagina.


Event pagina’s:

Vrijdag: Once upon a time
Zaterdag: MEGA event
Zondag: Happily ever after

Banner HCE (Hoorns Cache Event) 2018


Tip: Verzendkosten besparen op je bestelling? Klik bij het afrekenen op ‘afhalen in Hoorn’. Je kan je bestelling dan afhalen (en betalen) op het event en je betaalt geen verzendkosten. Scheelt dat even!