IFF Event

-

In het Hemelvaartsweekend was het zover, het IFF event in Zonnebeke.  Deze mega stond al een tijdje in mijn agenda en er was al lang op voorhand een kamer geboekt. De verwachtingen zijn zeker ingelost: een mooie, maar indrukwekkende omgeving en een perfect georganiseerde mega-event!

Op de vrijdag waren we redelijk vroeg vertrokken zodat we eerst nog konden gaan geocachen. We hadden een aantal multi’s uitgekozen die de slag rond Passendaele herdachten.  Een mooie reeks die ons naar verschillende begraafplaatsen bracht, waaronder ook de grootste van allemaal Tyne Cot.  Hierna stond nog een bezoek aan de menenpoort op de planning om de virtual en de trad die daar lagen ook te loggen.  De geocache dag werd afgesloten met een bezoekje aan de indrukwekkende land art installatie ComingWorldRememberMe en de nieuwe virtual.

‘s Avonds bezochten we de gig-night, met optredens van Wh!plash en Bugsy Travels & The Ammo Boxes.  Hier hebben we nog wat bekende en onbekende geocachers ontmoet, altijd leuk.

Zaterdags stond dan het mega-event op de planning.  Na het tekenen van het mooie logboek, bezoekje aan de shops en het ophalen van het bestelde support pakket, stonden de labcaches op de planning.  Voor ons waren de labcaches iets nieuws, maar met vereende krachten hebben we ze allemaal kunnen loggen!

Na nog wat praatjes met andere teams, trokken we weer de geocache wereld in om nog wat indrukwekkende plaatsen te gaan bezoeken.

Voor ons was het een zeer geslaagd geocache weekend, in een indrukwekkende omgeving! Voor herhaling vatbaar.