International EarthCache Day

-

In het weekend van 13 en 14 oktober is het EarthCache souvenir zoals ieder jaar weer te verdienen. En wij zijn fan van de virtuele plakplaatjes dus we gaan daar uiteraard voor op pad.

In de buurt is eigenlijk niet zo veel meer over voor ons qua EarthCache, nog eentje in Oostkapelle dus die moet het maar worden dan.

Op naar Sporen in het zand GC37BV0. De locatie werd vrij snel gevonden maar de antwoorden was toch best wel lastig. Gelukkig scheen er een heerlijk zonnetje waardoor het absoluut geen straf was om hier te zijn.

We genoten ondertussen van al het moois van de natuur in deze tijd van het jaar. Op het strand maar ook op de weg erheen vanaf de parking en weer terug.

Vervolgens gingen we richting Kamperland en Wissenkerke om daar nog een paar caches mee te pakken die we ook nog niet hadden.

Op onze planning stond daarna de serie van de Cleene Hooge bij Middelburg (waarover later meer) om daarna af te sluiten op het Jip en Janneke afscheidsevent. Deze cachers gaan Zeeland verlaten en voor die gelegenheid werd er een event georganiseerd met allerlei lekkers in het Stadspark van Middelburg.

Een mooie afsluiting van deze dag en nu snel op verjaardag.

Happy Caching

Geogroetjes barbatante