Interview met Smurf53

-

De papa van Lady Sabrina heeft voor hun de serie van De Relieken proefgelopen en gepuzzeld en hen met nog wat kleinigheden geassisteerd bij het maken en online brengen van de geo-art van De Relieken. Tijdens het MEGA event Brugse Beer mocht ik kennis met hem maken en even een babbeltje maken. Gelukkig was ook hij bereid om enkele vragen te beantwoorden en zo maken we kennis met de mensen achter deze mooie geo-art.

  1. Wie is Smurf53? En uit hoeveel leden bestaat jullie team?

Ik ben de vader van “Lady_Sabrina_&_Co”. Smurf53 bestaat uit 1 teamlid.

  1. Hoe lang cache je al?

Mijn eerste cache vond ik op 15 oktober 2016. Daarna heb ik vooral helpem mysteries oplossen met “Lady_Sabrina_&_Co”. In de zomer van 2017 ben ik echt vollop begonnen met het veldwerk.

  1. Wat was de eerste cache die jullie vonden?

Mijn eerste cache was samen met Lady_Sabrina_&_Co om samen het FTF (Friend To Find) souvenir te verdienen. Bij deze heb ik de smaak van het oplossen van mysteries te pakken gekregen. De eerste werd samen met Lady_Sabrina_&_Co opgelost om dan in het veld te gaan zoeken. GC4WPDZ VLM-Balance-20 – Vlinders en voeten in balans

  1. Nu proefpuzzelaar/loper geweest voor de geo-art van De Relieken? Hoe wordt je dat? Wordt je gevraagd of biedt je jezelf daar voor aan via Social Media?

Toen Sabrina & Benny bezig waren met het maken van De Relieken vroegen ze of ik hun puzzels allemaal wou testen. Heel veel mysteries lossen we samen op maar deze keer moest ik het alleen doen.

  1. Fan van Harry Potter is wel een must misschien?

Er is veel terug te vinden op Google / Wikipedia en daar heb ik toch vaak gebruik moeten van maken. Ook al heb ik de films allemaal eens gezien toch moest ik alles opzoeken. Een aantal puzzels zijn dan wel in Harry Potter thema maar moet je ook niets van Harry Potter weten.

  1. Kon je alle mysteries oplossen of was er net als bij mij wellicht toch een hulplijntje nodig?

Hier en daar was een duwtje in de goeie richting nodig of werd er toch een foutje ontdekt.

  1. Al vaker proefloper/puzzelaar geweest?

Nee, dit was de eerste keer.

  1. Heel wat puzzels moeten proefpuzzelen voor deze geo-art zou je het nog eens doen als er om gevraagd wordt of was dit eens maar nooit meer?

Als “Lady_Sabrina_&_Co” nog iets wil maken ga ik terug helpen of proefpuzzelen waar nodig. Het is niet mijn bedoeling om hier actief mezelf kandidaat voor te maken.

  1. Heb je zelf ook caches liggen? Zo ja, misschien een geo-art? Wij puzzelen graag en komen nog een keer terug om de serie van De Relieken af te maken dus wie weet is het dan te combineren met wat anders.

Ik heb zelf geen caches liggen. Ik doe liever het oplossen van mysteries en het veldwerk. Naast het proefpuzzelen en proeflopen heb ik ook wel geholpen met het voorbereidend werd van de Relieken zoals het kleven van de gegevens in de petlings.

  1. Zelf wel eens iets bijzonders/geks/vervelends meegemaakt tijdens het cachen?

Niets bijzonder meegemaakt, enkel normale geocache avonturen.

Dank voor dit interview, leuk ook je in levende lijve te ontmoeten tijdens het Brugse Beer Event.

Relieken
#barbatanteblogt #barbatanteinterviewt #LiveGeocaching #DeRelieken #barbatantemeetsSmurf53 #geocaching