Jumanji

-

De multi ‘Jumanji’ stond al een tijdje op het lijstje van de Geo boefjes om te gaan doen, omdat ze erg veel positieve verhalen over hebben gehoord.  Eigenlijk wilde ze deze cache voor hun 5000ste cache doen, maar door omstandigheden lukte dit toen niet. Gelukkig zijn de onlangs wel op pad geweest door de jungle en schreven ze voor ons een blog.

Nadat we thuis met de kinderen de film Jumanji hadden bekeken, hebben we afgesproken om, als we er
tijd voor hebben, de multi te gaan doen. We hadden in de logs gelezen dat hij behoorlijk moeilijk
is en meerdere teams deze route vaak samen lopen. Zo kwam de dag dat we ‘s morgens besloten hier na toe te gaan.
Eenmaal bij de parkeerplaats aangekomen begint ons avontuur en zeggen we tegen elkaar ‘welcome to the jungle’, zo gaan we richting het eerste waypoint.
We weten niet wat ons te wachten staat en hoe we deze tocht moeten voltooien maar al vrij snel is het eerste waypoint gevonden. Deze was snel opgelost en zo konden we verder. We naderen heel wat waypoints en soms moeten we toch echt de tijd nemen om deze puzzeltjes te snappen, maar we geven niet op.
We hebben af en toe het gevoel dat de jager Pelt zich vlak achter ons bevindt, maar we blijven hem ontlopen. Totdat hij ons bijna te slim af is. We gaan fout. We nemen contact op met de CO. Die legt uit dat we redelijk goed zitten en het nog eens moeten proberen. Durven we terug te gaan…?
Jumanji - Live Geocaching
De Geo Boefjes op zoek naar Jumanji
Ja, gelukkig hoeven we niet helemaal terug en zien we onze fout in. Maar hierdoor lopen we wel heel wat extra meters om. We genieten van de omgeving en komen heel wat mountainbikers tegen.
Het wordt voor ons zwaar, de temperatuur is hoog en onze voorraad met drinken wordt een stuk minder. Jumanji wint het bijna van ons, maar we willen het niet opgeven. We hebben nog een hulplijn nodig en deze controleert onze bevindingen en moedigt ons aan. Dit hadden we echt even nodig. Onze hulplijn belt ons op en vraagt waar we nu zijn. Wij vertellen bij welke waypoint we aangekomen zijn krijgen als antwoord dat bij deze waypoint er nog wel eens iets fout wil gaan. We gaan er rustig voor zitten en pakken al onze notities erbij. Het is bij zo’n multi toch wel heel belangrijk om alles goed te noteren. Zo komen we weer bij een ander coördinaat. Zouden we goed zitten?
Eenmaal bij deze plek aangekomen staat er nog een groot obstakel ons op te wachten. Hier moeten
we een gevecht aan met een stel mieren. Maar ook dit winnen we. We moeten nog een paar meter en dan roepen we met ons vieren tegelijk: “JUMANJI!”
Wat een geweldige tocht was dit. We zijn in totaal meer dan 10 uur met deze route bezig geweest en
wat voelde we ons opgelucht toen we onze naam in het logboek konden zetten.
Jumanji - Live Geocaching
De banner van Jumanji (GC39CM6)