Molens op Walcheren

-

Al eerder schreef ik over een serie caches van Miep Gasklep, dit keer gaat het om een serie van meer dan 20 korte multis langs de molens op het eiland Walcheren.. Een must-do als je van molens houdt.

Al deze multis bestaan uit 1 waypoint waar je wat informatie moet verzamelen en de eindlocatie.

Sommige informatie die je nodig hebt vind je in de listing, op een informatie bord bij de molen en er kan ook informatie gehaald worden uit de molen zelf of zijn omgeving.

Kleine tip: goed lezen en soms verder kijken dan je neus lang is, daar ging het bij ons wel eens mis en dan moesten we opnieuw beginnen of kwamen we ergens helemaal verkeerd uit.

Deze multis brachten ons op plekjes op het eiland Walcheren die bekend en onbekend waren voor mij en zelfs op locaties waarvan ik niet eens wist dat er een molen is.

Niet alle molens zijn nog helemaal intact of in gebruik maar dat maakt het des te bijzonderder om hier nu dan toch iets over te kunnen leren.

Er zijn ook molens bij die je kan/mag bezichtigen of waar nu een winkeltje bij is waar ze bijvoorbeeld meel verkopen.

En tot slot na het vinden van alle molens en de bonus info konden we op zoek naar de super mooi gemaakte bonus en werden we daar ook nog beloond met een verrassing


Miep Gasklep bedankt voor deze serie.. Op naar de volgende…

Happy Caching