Murals Vlissingen

-

Veelal schrijf ik over caches en rondjes van anderen maar dit keer schrijf ik over een serie van mezelf. Namelijk Murals Vlissingen.2017-03-15 09.57.25

Verwacht van de caches in deze serie niets bijzonders. Het gaat om de mooie schilderijen en tekeningen die ik jullie wil laten zien met deze serie.

De caches bevinden zich in het centrum van Vlissingen en zijn gemaakt door diverse kunstenaars. Sommige zijn al eens opnieuw gemaakt omdat de verf afbladderde anderen zijn (helaas) vervangen door een andere en er zijn er ook al helemaal verdwenen doordat het gebouw werd afgebroken. Jammer maar niets aan te doen.

De serie bestaat tot nu toe uit 1 mysterie, 2 traditionele, 1 korte en 1 lange multi. De lange multi is ontstaan doordat er enkel Murals té dicht op elkaar waren om aparte caches van te maken en ik de mensen toch alles wilde laten zien.

2017-03-15 11.26.55

Er zijn nog plannen voor meer iets buiten het centrum maar daarvoor moet ik eerst de locaties gaan bekijken om te zien wat de mogelijkheden zijn. Dus wie weet wordt de serie nog uitgebreid.

Voor wie fan is van Muurschilderingen kom zeker eens kijken in Zeeland want naast mijn serie in Vlissingen is er ook nog een lange multi in Goes.