Namur

-

Al sinds lange tijd staat het mega event in Namen (Namur) van de GéoWallons in onze agenda.. En nu is het dan eindelijk zo ver.

IMG_0173

Vroeg in de ochtend ga ik samen met Sandraden op pad naar het Belgische land.. Ons doel vandaag is het Mega Event A la rencontre des Précurseurs en natuurlijk de caches daar in de omgeving.

Het event vind plaats in de Citadel dus we hebben uiteraard ook onze camera’s mee genomen want fotografie is een andere grote gezamenlijke hobby van ons.

We beginnen deze dag in de omgeving van Brasschaat waar we even Op Manoeuvres gaan voor de Adventure Labs aldaar. Hierover is een aparte blog, om deze niet al te lang te maken.

Dan weer in de auto op weg naar ons hoofddoel van vandaag het MEGA event in Namen (Namur).

IMG_0187

Eenmaal daar aangekomen melden we ons netjes aan, schaffen nog wat spulletjes aan bij de aanwezige shops, droppen wat tbs en gaan aan de slag met de Adventure Labs. Dan hebben we die maar vast gehad voordat we de omgeving gaan verkennen.

Bij een van de shops hebben we een t-shirt besteld en die worden gepersonaliseerd dus kunnen we aan het eind van het event ophalen. Daarom besluiten we de auto hier te laten en lopend op pad te gaan.

We maken een leuke mix van al bestaande en nieuwe caches en maken zo een rondje in de buurt van de Citadel, onderweg komen we ook nog wat medecachers tegen en maken we dus af en toe even een babbeltje of gaan gezamenlijk op zoek naar de cache.

Tegen het eind van het event zijn we weer terug op de locatie en kunnen we onze shirts ophalen. Althans die van Sandra, de mijne moet nog gemaakt worden want ze had de naam niet kunnen lezen die opgeschreven was. Geen probleem wij geven onze voetjes gewoon even rust en onze ogen de kost, we kijken nog even rond zo hier en daar totdat het klaar is..

Daarna terug naar de cache-mobiel en op zoek naar iets te eten.

Onder het eten bekijken we nog even wat we hier nog in de buurt hebben maar uiteindelijk besluiten we toch maar naar huis te gaan. We moeten tenslotte nog een paar uurtjes rijden.

37960079_219095368748966_8183035497820454912_n

Géowallons merci en wellicht tot volgend jaar.

Happy Travels en Happy Caching Geogroetjes barbatante

#barbatanteblogt #LiveGeocaching #Geowallons #Namur