Op zoek naar de smurfen in Meerle

-

Op een Goede Vrijdag had barbatante een dagje vrij en ging ze samen met haar zus en 2 nichtjes (8 en 4 jaar) op zoek naar de Smurfen in Meerle.

DSC02592

Hier zijn diverse leuke rondjes caches te vinden, dus we komen ongetwijfeld nog eens terug, maar omdat er door het jongste lid van team BarBriMadRob eerst nog gezwommen moest worden besloten we maar 1 ronde te doen en dan degene uiteraard die voor de meisjes het leukste zou zijn.

DSC02589

Tussendoor en bij de parking voor de cache-mobiel vonden we nog een paar caches die we dan uiteraard wel even mee pakten..

DSC02600

Lekker met-zonder-jas weer vandaag dus dat is al een pluspuntje aan deze dag. Heerlijk wandelen van cache naar cache… Bij deze serie zijn heel wat favo-punten uitgedeeld want de caches waren echt heel erg leuk. Het is duidelijk te zien dat hier veel werk, tijd en geld in gestoken is door de creatieve CO. Ieder huisje heeft zijn kruisje zeggen ze soms, maar hier was het vaak ieder huisje heeft zijn smurfje..

DSC02606

DSC02610

In het smurfenhotel hebben we nog wat gasten te logeren gebracht, zodat die even kunnen uitrusten om daarna weer op pad te kunnen gaan met iemand anders.

DSC02612

Achteraf vroegen we aan de meiden welke cache ze het leukste vonden, de jongste vond de cache met Gargamel het leukst en haar grote zus vond de piraten smurfen wel erg leuk.. En wij? Ach, wij vonden ze allemaal smurf-tastisch maar de smurf B&B heeft toch wel een beetje mijn voorkeur..

DSC02588

En tot slot onderweg terug naar de cachemobiel werden de wandelkilometers voor de dametjes (en ook voor onszelf natuurlijk) beloond met een koud drankje en een lekker ijsje..

DSC02619DSC02605

 

Toen snel weer in de auto terug naar Vlissingen.
Team De_Pierkes bedankt voor deze leuke dag en voor de toestemming voor deze blog met spoilerfoto’s, we komen zeker nog eens terug voor de andere rondjes..

#barbatanteblogt #LiveGeocaching #DeSmurfen #geocaching