Reis door de Tijd

-

Op 16 juni 2018 is het alweer tijd voor het vierde event van Geocaching Westbrabant. Ook dit jaar zijn we te gast bij Metsjpoint in Roosendaal. Het thema is Reis door de Tijd.

Ze hebben al eens een project gehad met 250 caches, ze hebben alle elementen al eens goed bestudeerd en zijn de wereld rond gegaan, maar nu is het de hoogste tijd voor…
EEN REIS DOOR DE TIJD!!

Geocachers uit West-Brabant zullen zich weer inzetten om toffe caches neer te leggen. Deze caches zullen alles met Reizen Door De Tijd te maken hebben. Geen grote aantallen, maar wel leuke caches passend binnen het thema! Bijzonder aan de caches van dit jaar is dat je bij het merendeel een tooltje nodig zult hebben.

Op de dag zelf zal GC Products aanwezig zijn. Ook worden er dit jaar verschillende workshops gegeven rondom GSAK en het maken van creatieve caches. Aan het eind van de dag maakt iedereen kans op mooie prijzen bij de loterij.

Op de vrijdag voor het hoofdevent wordt er een vossenjacht –event georganiseerd op een unieke historische locatie: Fort de Roovere in Halsteren. Op zondag is er ter afsluiting een Breakfast-event in Bergen op Zoom.

Tickets voor het event zijn te bestellen op www.geocachingwestbrabant.nl Ook de speciale event-coin is daar te koop. Verdere informatie is te vinden op de website, op de listings en op onze Facebook pagina.