Smiley in de polder, of toch niet helemaal??

-

Op een zonnige en warme juli dag toch maar op zoek voor wat caches.. De smiley in de polder gaat over niet al te lange tijd het archief in, dus onze reis gaat dit keer naar Dordrecht om te proberen deze reeds opgeloste mysteries in smileys om te zetten..

IMG_0688

In de ochtend eerst afgesproken met balou 1953 op de locatie van mijn eigen nieuwe cache, zodat ze die ook meteen kan loggen en daar voor haar het mystery at the museum avontuur kan beginnen waaar Sandraden, Prentju en ik afgelopen weekend al aan begonnen zijn. Dan snel naar Heinkenszand waar we iets later dan gepland aankomen om Sandraden op te pikken. Van daaruit gaat de reis naar Dordt, van de CO hadden we al gehoord hoe we een en ander best konden doen ivm het parkeren van de cachemobiel.. Balou 1953 had dit allemaal keurig genoteerd en zo gingen we op pad.

IMG_0690

Onderweg nemen we natuurlijk ook nog de tussenliggende caches mee onder het mom van, we zijn hier nu toch… Soms moesten we lang zoeken, andere momenten lang wachten omdat er een muggle op de plek zat waar we moesten zoeken. De Oude Schoenen (GC68JM9) vind ik trouwens een erg leuk idee, daar hebben we wat tb’s en goodies achter gelaten voor de cachers die er na ons zullen komen. Uiteindelijk was alleen de laatste die we probeerden een DNF, er kwam nog iemand voorbij fietsen die ons toeriep waar we moesten zoeken, achteraf kwam balou 1953 er door haar DNF logje achter dat dit de CO was maar ondanks de aanwijzing toch niet kunnen vinden. Ze zou nog gaan checken en ons dan laten weten of het aan ons lag of dat de cache toch niet meer aanwezig was.. Al met al heel wat polders en schaapjes in de polder gezien…

IMG_0691

Aangezien het best een warme dag was hielden we het na ongeveer de helft van de smiley voor gezien, want onze voetjes wilden niet meer verder en bovendien wilden we ook voor de spits weer richting huis gaan. Hopelijk kunnen we nog een keertje terugkomen voordat deze het archief in gaat, zodat we hem kunnen afmaken.

IMG_0696

Na Sandraden weer in Heinkenszand te hebben achtergelaten (spits viel gelukkig goed mee), tot straks San op het event in Vlissingen,  gaan we kijken of we in het Zeeuwse ook nog iets in smileys kunnen omzetten.. De eerste is de korte multi van de Mariakerk in Nisse (GC87CD2). Even de auto parkeren.. Oei au, dit willen mijn voeten eigenlijk niet meer, maar alles voor de cache in dit geval dus kiezen op elkaar en gewoon gaan… Al snel vinden we de informatie die we nodig hebben en kunnen we op zoek naar de stash die we ook vlot vinden..

IMG_0705

Nu richting Vlissingen… we zijn daar vlot en hebben nog wel even tijd voor de nieuwe gadgetcache van Paanlaki (Magnetisch Doolhof GC89V8A), ik wil er niet te veel over zeggen jullie moeten hem zelf maar gaan bekijken, maar van mij kreeg hij in elk geval een favo-puntje.. Nog even doorgelopen voor een andere cache daar in de buurt die ik zelf al had maar balou 1953 nog niet.. Dan een snelle sanitaire stop bij de sportschool waar we de cachemobiel geparkeerd hebben en door naar het event.. Ondanks dat het event nog maar net begonnen is, heerst er al een gezellige drukte.. Beetje kletsen en tb’s discoveren en dan willen de voetjes van barbatante echt niet meer en is het tijd om naar huis te gaan.

IMG_0706

Dank aan alle co’s voor deze cachedag.

#LiveGeocaching #barbatanteblogt #avontuurisnooitverweg #Smileyindepolder #halvesmiley