Smurfenevent

-

Een event van een bevriende geocacher en niet te ver uit de buurt, daar moesten we dus bij zijn.  Samen met een ander team en de benodigde tools, trokken we enkele weken geleden naar Booischot voor het smurfenevent en een dagje geo-plezier.

Nadat we de paddenstoel hadden gelogd, de listings en de gpx hadden ontvangen, smeden we onze plannen.  Wat moest er nog gepuzzeld worden? Wat wilden we zeker doen?  De plannen werden gemaakt en we vertrokken snel om onze eerste caches te gaan loggen.  Onder een stralend zonnetje werd De geheime barkast van Grote Smurf vlot afgewerkt.  Na de lunch stond het hengelrondje op het programma. Dat was voor iedereen van ons een eerste keer, maar alle caches kwamen gemakkelijk naar beneden. Terug hangen was soms wat moeilijker ;)) We hadden nog een beetje tijd over om nog enkele van de opgeloste mysteries en enkele andere caches op te pikken.  Natuurlijk moesten we op tijd terug zijn voor de tombola om de dag af te sluiten.

Het was weer een geslaagde geocache-dagje met vele nieuwe caches, ontmoetingen met bekende en onbekende geocachers, mooi weer, …