Thanks 2018

-

We zitten al weer 2.5 maand in 2019 maar sinds half december waren WordPress en ik niet zulke goede vriendjes.. Op de een of andere manier lukte het me niet om mijn blogs te posten.. Dus nu dan eindelijk toch mijn terugblik op het afgelopen jaar.

Een jaar gevuld met vele mooie caches en cache locaties. Veel leuke events. Van mezelf maar ook van anderen.. Velen al gemeld in aparte blogs…

Maar bij deze wil ik er een paar hoogtepunten even uitpikken..

Allereerst het event Chez Les Picards in Doornik België waar ik voor het eerst geïntroduceerd werd met Waymarking. Omdat fotografie ook een hobby is van mij is dit een mooie combinatie met geocaching. In een mooie omgeving zochten wij onze weg langs de caches.

Vervolgens het zussenweekend in mei.. Samen met mijn zus van team BarBriMadRob vertrokken we richting de Westhoek voor het IFF event aldaar.. Quality time zussen onder elkaar.. Gezellig samen in een B&B.. Beetje shoppen, kletsen en vooral geocachen..

Tijdens dit weekend logde ik mijn 3000e cache.. Helaas niet de hele geo-art af kunnen maken dus wellicht een goed excuus om in 2019 weer een zussenweekend die richting op te doen.

Vervolgens was er het weekend van Geocaching West-Brabant.. Brabantse gezelligheid kent geen tijd dus eerst was er de Vossenjacht op vrijdagavond, vervolgens het hoofdevent op zaterdag en op zondag het ontbijt event.. En tussendoor uiteraard ook nog een heleboel geocaches.

Het event van Birre met vele pareltjes van caches.. Ook hier komen we zeker nog eens terug in 2019 want er zijn nog meer van deze mooie caches hebben we ons laten vertellen..

Geonord en geocachen in Parijs.. Geocachen in een stad met hoge beveiliging in verband met terrorisme dreiging is niet eenvoudig dus heb ik me daar zoveel mogelijk bezig gehouden met EarthCaches en Virtuals. Al vele malen in Parijs geweest maar toch nog nieuwe dingen kunnen ontdekken op deze manier..

De laatste 3 maanden waren er vele events waaronder eentje door mij georganiseerd voor mijn cache maatje die 65 werd..

Mijn eerste geo-interview werd een feit tijdens het event in Moorsele.. Hopelijk valt dit bij mijn lezers in de smaak en mogen er nog meer volgen..

Het jaar werd uitgeluid met enkele oudejaars events en op Oudjaarsdag haalde ik het Thank You 2018 souvenir binnen met een FTF op mijn 4400e log..

2018 bedankt en op naar nog meer hoogtepunten in 2019!!