Theelichtjes in de zomer?

-

Al enige tijd geleden kwam de geo-art van de Theelichtjes online en begonnen we met het oplossen van de bijbehorende mysterie caches.. Deze waren niet al te moeilijk dus snel opgelost, maar nog even geen idee wanneer we die kant op zouden gaan. Vandaag was het weer tijd voor de nodige Belgische boodschapjes en aangezien dat in de omgeving van Stabroek is kwam het idee op om dat te combineren met de Theelichtjes geo-art.

IMG_0584

In de vroege ochtend komt balou 1953 mij ophalen om op pad te gaan, eerst naar Goes waar ze nog even iets moet afgeven. Van daaruit gaan we door naar de nieuwe virtual cache nabij Rilland, we proberen ook nog 1 van de Kerken van Reimerswaal aldaar, maar daar zullen we nog eens voor terug moeten gaan want die werd door ons niet gevonden. Nu snel door naar de supermarkt voordat die gesloten is, want die is op zondag alleen in de ochtend geopend.

IMG_0588

Snel de boodschapjes gehaald en nu richting het eerste theelichtje. Die wordt vlot gevonden en we gaan door naar de volgende, met een lekker zonnetje en af en toe een verkoelend windje gaan we van het ene theelichtje naar het andere. Helaas willen mijn voeten op het moment niet al te veel kilometers maken door een klein mankementje dus het gaat er nog even om spannen of we hem helemaal af kunnen maken..

IMG_0592

In eerste instantie wilden we hem met de auto doen, maar dat bleek niet overal mogelijk. Ik ben lopend gegaan en balou 1953 volgde mij met de auto, totdat we bij de 23e kwamen, daarna konden we niet meer verder met de cache mobiel en besluiten hem daar bij het Café te laten staan en een deel te gaan lopen.. Daarna gaan we wel weer verder zien.

IMG_0596

Van 24 tot en met 42 loopt balou 1953 gezellig met me mee, en af en toe wijken we ook nog een beetje van de route af voor andere tussenliggende caches maar dan hebben mijn voetjes (maar ook de hare) het wel gehad en is het ook wel tijd om weer terug richting Nederland te gaan aangezien balou 1953 ook nog een afspraak op de terugweg gemaakt heeft. Helaas bleef nummer 38 voor ons ongevonden maar aangezien we toch nog een keer terug moeten komen voor deel 2 proberen we die dan nog eens.

IMG_0601

Dus we gaan een volgende keer als we weer boodschappen nodig hebben terug naar hier om het theelicht te voltooien. Nog 20 caches te gaan en dan kijken we ook gelijk weer voor nog wat andere caches. Wellicht zitten er nog wat mysteries tussen dus voor die tijd ga ik me daar nog eventjes in verdiepen.

IMG_0617

Het was een leuke dag met lekker wandelweer, dank aan de CO’s voor deze dag en aan balou1953 om mij mee te nemen..

IMG_0627

Happy Travels en Happy Caching
Geogroetjes barbatante

#LiveGeocaching #avontuurisnooitverweg #barbatanteblogt #Stabroek #Theelichtjes #geo-art #geocaching