Toertje Daknam

-

Op een zonnige dag in maart wilden we wat Cache Carnival puntjes verdienen dus zochten we een cache rondje met veel favorieten uit.

En zo kwamen we terecht in Daknam. Daar zagen we op de kaart een serie caches met ieder meer dan 200 favo punten of eigenlijk…meerdere series maar omdat we in verband met een eigen event weer op tijd terug moesten zijn besloten we maar 1 rondje te doen..

Toerke Daknam met Reinaert.. Na de cachemobiel geparkeerd te hebben gingen team balou 1953 en ikzelf op pad naar de eerste cache en meteen werd ons duidelijk dat de vos Reinaert niet alleen door het Nederlandse Hulst vertegenwoordigt wordt..

Eerst even wat mooie plaatjes gemaakt en ik had eigenlijk al spijt dat ik alleen een gsm mee had en niet mijn camera, maar goed…we roeien met de riemen die we hebben.

Veel mooie stukjes natuur kwamen we hier tegen en zeker ook hele mooie goed in elkaar gezette caches waar we nog iets moesten doen (Bij de een wat meer dan bij de ander) om bij het logboekje te geraken..

De foto’s zijn alleen van de omgeving omdat ik de verrassing niet wil verpesten door spoiler foto’s. Gewoon zelf het rondje gaan doen en laat je verrassen..

Eerlijk is eerlijk we hebben er best veel tijd voor nodig gehad maar dat was het zeker waard…Heerlijk gelopen met lekker weer in een rustige omgeving en de caches waren hun favo punten absoluut waard en hebben er deze dag van ons nog een paar bij gekregen..

Bij deze ook meteen een dikke merci aan de CO voor de snelle reactie toen we er even niet uitkwamen, anders waren we misschien bij de eerste al meteen afgehaakt om iets anders te gaan doen.. Gelukkig hebben we toch doorgezet en ondanks dat het af en toe niet mee viel met de zere pootjes hebben we een mooie dag gehad en kunnen we iedereen deze serie aanraden…

We gaan zeker nog eens terug komen voor de rondjes die we nu niet hebben kunnen doen.

Na dit toerke snel naar huis om daar de dag te eindigen met een gezellig eventje…

Geogroetjes barbatante

#geocaching #barbatanteblogt #LiveGeocaching #toerkeDaknam