Tunnelen

-

Eens in de zoveel tijd is de Westerschelde tunnel tolvrij. Zo ook op 24 februari dus wij gingen onze boodschapjes in België doen en goedkoop tanken en daarna op pad om te gaan geocachen in Zeeuws Vlaanderen.

Enige tijd geleden had ik de puzzels opgelost van de geo-art in de buurt van Graauw, dus dit werd een mooie gelegenheid om deze smiley van smileys op de kaart te zetten. Aangezien het best een lange tocht ging zijn en het erg koud is besloten we om zo veel mogelijk met de auto te doen.

Eerder de week al aan mede cachers die deze al gedaan hadden gevraagd of dit kon. Want een beetje kou vinden we niet erg maar om zo veel kilometers door de kou te moeten lopen vonden we toch eigenlijk geen optie in deze tijd van het jaar.

Ons hoofddoel was toch de Smile, maar uiteraard nemen we ook nog wat omliggende caches mee onderweg. Dus daar begonnen we aan onze zoektocht.

Af en toe werd er ook wel wat nieuwsgierig naar ons gekeken terwijl wij ons ding deden maar ach, dat levert dan toch weer mooie plaatjes op..

Deze serie heet @the movies en zoals de naam al doet vermoeden gingen de puzzels over films. De ene film voor ons wat bekender dan de ander, maar het was gelukt om ze allemaal op te lossen.

Ter plaatse waren de caches als beloning voor het puzzelen een stuk sneller gevonden dan de oplossing van de puzzels. Dank aan de co GC Getske voor deze geo-art. Wat een werk om dit alles in elkaar te zetten. Wij hebben er van genoten in ieder geval… We genoten iets minder van de kou maar voor een smiley op onze kaart en dan zeker nog een geo-art die een grote smile op de kaart en op ons gezicht toverde doen we veel.

Terug naar huis werden we ook nog verrast met een mooie zonsondergang wat mij als amateurfotograaf toch ook wel blij maakt. Helaas alleen de gsm mee maar het plaatje is daarom niet minder mooi en die wil ik dan ook nog even met jullie delen!

Happy caching en tot blogs,

Barbatante