Welcome to Belgium: CITO, workshops, labcaches

-

Na een nachtje slapen gaan we de stad van ons verblijf nog even onveilig maken, Leuven is een paar gele smileys rijker geworden en ook deden we nog wat Adventure Labs. Daarna gaan we weer richting de eventlocatie. In de ochtend is er een CITO event om te helpen ons speelterrein weer wat terug te geven door het op te schonen en zijn er workshops in GSAK en coin maken..

De coin maken staat al lang op ons wensenlijstje en tijdens dit event weekend was de gelegenheid er dus die hebben we met beide handen aangegrepen.

Na de workshop gaan we nog op pad voor de Adventure Labs die vandaag online gekomen zijn en nog wat andere caches (al bestaande en nieuwe) die we op ons pad tegenkomen.

We branden kaarsjes, worden onder stroom gezet, rijgen kraaltjes, typen, gaan picknicken en nog veel meer.. De creativiteit van Birre verrast ons telkens weer. De good luck serie is zeker een aanrader.

Helaas hebben we geen tijd om alle nieuwe caches te doen maar we komen zeker nog eens terug voor de rest.

Na een bezoek aan de locale frituur gaan we weer terug naar Nederland.

Een dikke merci aan de organisatie en aan Den Birre voor dit geweldige weekend.. En uiteraard aan Sandraden die wilde chauffeuren hier naar toe.

#barbatanteblogt #avontuurisnooitverweg #welcometoBelgium #LiveGeocaching #AdventureLabs #geocaching #Leuven #Rotselaar #Werchter