Welcome to Belgium: MEGA

-

Na een nachtje slapen in Leuven maken we ons klaar voor het MEGA event in Rotselaar. Eerst nog even naar het Pad van Ad voor de virtual cache aldaar en om te proberen een opgeloste mysterie in een smiley om te zetten voordat we ons naar het event begeven…

De virtual gaat ons goed af, al snel het plekje gevonden waar we de foto moeten maken maar bij de mysterie toch heel wat tijd verspild en uiteindelijk niets gevonden.. We geven het maar op en gaan naar Rotselaar.

Enkele weken geleden werden er nog vrijwilligers gevraagd om te assisteren bij de labcaches dus daar hadden wij ons voor aangemeld om zo ook eens te ervaren hoe het is om deel uit te maken van een MEGA-event.. We zitten in de middagploeg en dus kunnen we in de ochtend zelf nog even de event-bezoeker uithangen.

We bezoeken de aanwezige shops, doen mee aan een spel waar we een kleinigheidje kunenn winnen, ook doen we nog mee aan een soort van legpuzzel spel waar je samen met andere event bezoekers een plaatje compleet moet maken, en we slagen hier in en krijgen een extra lootje voor de tombola van deze middag.

Dan even lunchen en ons aanmelden op ons plekje voor de middag. Erg warm in het zonnetje maar gelukkig krijgen we al snel parasols om ons te beschermen tegen de zon. Van tijd tot tijd worden we ook goed verzorgd met een koud drankje.. Helemaal top geregeld.. De mensen nemen enthousiast deel aan de spellen waaruit onze labcaches bestaan. We zien bekende maar ook onbekende gezichten.. Toch leuk om dit nu eens van een andere kant te bekijken… Volgende editie willen wij graag weer helpen hoor..

Rond 17.00uur is het gedaan met de labcaches en wordt alles opgeruimd en kunnen we deel gaan nemen aan de rest van het programma voor vandaag. Waaronder de tombola..

Ook zijn er wat sketches voorzien door de crew van het event.. Leuk!! Tijdens de tombola een fikse regenbui dus met zijn allen even een beetje inschuiven om droog te zitten, maar al snel gaat de zon weer schijnen en wordt de barbecue aangestoken..

Gezellig met zijn alleen nog een beetje nakletsen en deze dag evalueren.. Rond een uur of tien vinden wij het mooi geweest en gaan we terug richting ons hotel om morgen weer terug te komen voor alweer de laatste dag.

#barbatanteblogt #WelcometoBelgium #avontuurisnooitverweg #LiveGeocaching #Birrescamperfriends #Rotselaar #MEGA #geocaching