Welcome to Belgium: Welcome camping friends

-

Al lang staat het in onze agenda: het laatste weekend van augustus, Welcome to Belgium. Een weekendje weg samen met Sandraden naar Vlaams Brabant. Een hotelletje werd geboekt in het nabijgelegen Leuven om daarvandaan de events bij te wonen van Birre en zijn campervrienden.

IMG_0946

Vorig jaar waren we er alleen op de zaterdag tijdens het hoofdevent maar dit jaar wilden we eigenlijk wel eens een keer alles mee maken… Op deze vrijdagochtend vertrokken we als eerste richting Tienen om daar de Adventure Lab caches te gaan doen en uiteraard ook meteen nog wat andere caches die we op ons pad tegenkomen te doen.

IMG_0950

We genieten van de oudheid van deze stad, het mooie weer en natuurlijk alle locaties waar de caches ons heen voeren. Diverse soorten caches doen we vandaag en we sluiten af met een terrasje… Gewoon omdat we het verdiend hebben.

Dan gaan we verder richting Rotselaar voor het eerste event van dit weekend.. Eerst nog even de locale frituur aangedaan zodat we er tegenaan kunnen..

IMG_0985

We melden ons netjes aan en krijgen daar meteen onze spullen voor morgen zodat we morgenochtend niet meer in de rij hoeven te staan als we hier aankomen.. We bewonderen de coin die we besteld hadden en kijken wat er verder nog in onze goodie bag zit.. Oeps in mijn zakje zit een workshop GSAK voor de zondag maar ik had me aangemeld voor de workshop coin maken.. Ach foutje kan gebeuren en gelukkig wordt dit snel in orde gemaakt..

IMG_0984

Nu door naar het event waar de bingo al in volle gang is… Wij hebben zelf geen kaarten maar letten gewoon mee op voor onze vrienden die wel kaarten hebben.

Even contact gezocht met Inge van team de trompetter die hier ook aanwezig zou moeten zijn.. En dat klopt, ze is er en komt even mijn kant op zodat we na mail en whatsapp contact nu dan ook kennis kunnen maken in real-life zeg maar.. Even gezellig gebabbeld voordat ieder weer zijn eigen weg ging..

IMG_0986

Rond 23uur komen de Adventure Labs online die er speciaal voor dit event zijn, 10 stuks die alleen vanavond en vannacht logbaar zullen zijn.. Nacht Adventure Labs voor mij de eerste keer maar een leuke ervaring.. Al denkt Jessica07 die samen met een deel van team Peugeotje met ons mee is er iets anders over.. Verklede mensen vind ze maar niets.. Maar het lukt ons om de avonturen op te lossen en te kunnen loggen en dat is waar het nu om gaat…

IMG_0991

Dit was de eerste leuke dag van een weekend vol met allerlei avonturen…

IMG_0992

#barbatanteblogt #avontuurisnooitverweg #welcometoBelgium #LiveGeocaching #AdventureLabs #geocaching #Tienen #Rotselaar