Westkapelse Kreek

-

Wat te doen als je wilt gaan geocachen maar je hebt eigenlijk weinig tijd? Juist, dan zoek je een korte serie in een mooi gebied lekker dicht bij huis. Dat was wat wij deden op de ochtend dat we de Westkapelse Kreek gingen lopen. Had al wel eens om het meertje zeg maar heen gelopen tijdens een wandeltocht maar had geen idee dat de kreek nog zo veel verder ging.

IMG_1130

Op een zonnige zaterdagochtend gingen balou 1953 en ik vroeg op pad want in de middag had ik helaas geen tijd voor geocache avonturen. Dus we besloten deze serie van 7 caches en een bonus te gaan doen.

IMG_1134

Lekker struinen door de natuur, genieten van wilde koeien, mooie plantjes en de vogels en ondertussen ook nog met onze hobby bezig zijn.

IMG_1128

We vonden alle caches, maar soms moesten we toch wel even zoeken of even kijken hoe we het beste van het ene naar het andere punt konden gaan, omdat er (logisch aan een kreek) af en toe water overgestoken moest worden.

Op een gegeven moment waren we zo aan het kletsen dat we cache nummer 6 zo voorbij liepen, oeps… Onze afstand wordt groter, volgens mij zijn we er al voorbij zei ik.. Dus terug richting 0-punt waarvan balou 1953 zojuist toen we er langs liepen nog zei…..dit zou ik nou een mooi plekje vinden om een cache neer te leggen.. Maar op dat moment geen erg in onze gps gehouden en bedacht dat die er wellicht ook gewoon lag..

IMG_1143

Maar ach, we liggen goed op schema en alles verloopt voorspoedig.. Het is mooi weer dus het is geen straf om nog even een kleine 100 meter terug te lopen en dus inderdaad op dat mooie plekje een cache aan te treffen..

IMG_1125

Onderweg verzamelen we uiteraard ook de informatie voor de bonus cache die we onderweg terug richting de cache mobiel ook nog vinden. Een goed gevulde box waar we nog wat trackables verder op reis sturen en nog wat promotie doen voor de komende grotere events..

IMG_1141

Dank aan De Kooltjes om ons deze ochtend te vermaken hier in dit mooie gebied. We hebben nog wat tijd over dus gaan we nog snel richting Zoutelande om daar de Bløfcaches te gaan doen…

IMG_1127.jpg

#barbatanteblogt  #LiveGeocaching  #Westkapelle  #avontuurisnooitverweg