Winter is coming

-

Een event in de donkere dagen voor kerst…

In de maand december is het vaak koud en slecht weer en wordt er iets minder gecached.. Echter er zijn altijd wel veel gezellige events.

Dit jaar werd ons in september al gewezen op dit event maar ja dan is het altijd nog even afwachten of we niet moeten werken en wat het weer doet..

Enkele weken geleden was daar dan het verlossende bericht dat we vrij waren.. Nu kan alleen het weer nog een spelbreker zijn.. En even leek het er op dat dit inderdaad zou gebeuren, er werd sneeuw en ijzel afgegeven in de avond ervoor. En dan is anderhalf uur rijden zonder winterbanden naar de event locatie toch best een risico.

We besloten om de ochtend van de event dag pas te beslissen wat we gingen doen. Dus om iets voor zeven werden weerapps en sites gecheckt en was er app contact waarna we besloten toch te gaan.

Al met al zagen we de eerste sneeuw pas toen we bijna op plaats van bestemming waren aangekomen maar de wegen waren goed begaanbaar.

Rond half 11 waren we in Herenthout in Belgiƫ voor het event (GC7XTW9). Er was al een gezellige drukte dus eerst even de listing opgehaald bij de shops gekeken en de gps laten laden voor we een zitplaats gingen zoeken.

Onder het genot van een bakje thee ging balou 1953 aan de slag om haar tbs in het event achter te laten en ikzelf maakte alvast een begin met het oplossen van de mysteries onderwijl een beetje geokletsend met wat bekenden die we hier tegen kwamen..

Na een uurtje ongeveer waren de 50 puzzels voor de geo art opgelost en gaan we maar eens op pad…

Met hier en daar wat sneeuw op ons pad en op de cache locaties is het ons toch gelukt ze alle 50 te vinden en dus de kerstboom op onze kaart te zetten.. waarvoor onze dank aan de legger.

Tijdens de ongeveer 13.5km lange wandeltocht hadden we zo hier en daar nog gezelschap van mede cachers en gingen we al kletsend van cache naar cache.. Aan deze teams dank voor hun gezelschap en hulp.

Tot slot gingen we weer terug naar de event locatie waar we juist op tijd waren voor de tombola.. Helaas geen prijs voor ons maar wel voor diverse bekenden.. Iedereen gefeliciteerd met zijn of haar prijs..

En na een geslaagde en gezellige dag gingen we dan weer huiswaarts.

Op naar het volgende event of cache dagje..

Geogroetjes barbatante