X-treem event

-

Ede – Op zondag 2 april 2017 vond het ‘X-treem’ event plaats in Ede. Het event werd georganiseerd door de Geo Boefjes en MaMaJaDa. Onze reporters bezochten het event en schreven er een ‘X-treem’ leuke blog over!

 

Yes, vandaag is het dan zover. Een extreme dag, want we gaan naar het X-treem event, wat al een extreme tijd in de agenda staat. We hebben er extreem veel zin in. De wekker hoeft gelukkig niet extreem vroeg, ondanks dat Ro er wel extreem op tijd wil zijn. De kids worden in extreem makkelijke kleding gehesen, eten we een extreem lekker ontbijt en gaat Diesel extreem lang uit. Dan kan hij er wel even tegen.

We hoeven niet extreem ver te rijden en als alle spullen zijn gepakt, kan de fiets op de auto en kunnen we gaan. Om 11.00 uur melden we ons bij de co’s van dit X-treem event en kunnen we prakkedenken over de X-treem moeilijke opdracht. Pffff hoe extreem moeilijk en lang je dan kan nadenken over 3 petlings in een vaas. Tot een half uur voor de tijd, heb ik erover nagedacht of er misschien een extreme adder onder het gras zat. Dan toch maar voor de meest extreem makkelijke theorie gegaan en antwoord gegeven. Dat bleek dan ook het juiste en hebben we er extreem hard om gelachen

De kids waren extreem lief, ze hebben extreem mooi gekleurd, extreem hoog gesprongen en extreem lang geschommeld. Wij hebben op het terrasje extreem genoten van een extreem lekkere cappuccino, onder een extreem lekker zonnetje. extreem veel gekletst en was het extreem gezellig.

 

Tot 14.00 uur lekker gezeten en toen extreem snel een mooi boekje aangepakt. We waren extreem snel bij de auto, want die stond extreem dichtbij. Samen met de kids en team Spicy gaan we richting de extreem losse caches en zijn de heren op de fiets onderweg.

Tegen 16.00 uur zijn we extreem uitgecached en gaan we weer terug richting het extreme theehuis. De kids hebben een extreem lekker ijsje verdiend en gaan wij nog even lekker zitten en kletsen over onze extreme belevenissen.
We hebben een extreem leuke dag gehad met extreem mooi weer. Wat woodies kunnen ruilen en extreem gescoord.
Sonja, Theo, Marcel, Mariska en de kids, dank jullie wel voor dit X-treem leuke event. Het is extreem voor herhaling vatbaar……