Zeeuwse 2.0 Virtuals deel 1

-

Enige tijd geleden kon je je als CO opgeven om mee te loten voor het plaatsen van een virtual cache. Dit werd een soort van 2.0 versie want eigenlijk zouden er geen nieuwe meer bij mogen komen. Barbatante maar ook enkele andere Zeeuwse cache-leggers hebben zich hier voor opgegeven. (Uiteraard ook in de rest van de wereld maar omdat ik zelf uit Zeeland kom beperk ik me ditmaal tot het Zeeuwse) Degenen die uitgeloot werden en er eentje mochten leggen heb ik enkele vragen gesteld. Mochten er nog meer Zeeuwse leggers zijn die er ook eentje mogen leggen maar waarvan ik (nog) geen weet heb mogen mij contacten, ik ben benieuwd namelijk hoe die van hun tot stand komt/gekomen is.

De eer aan de tot nu toe enige vrouwelijke cacher die er eentje mocht plaatsen om als eerste aan bod te komen. Miep Gasklep!

Allereerst dank voor je medewerking.

Door loting werd bepaald dat jullie in Zeeland een Virtual Cache mochten plaatsen, daarover wil ik als verslaggever van LiveGeocaching graag wat meer weten.

 • Stel je even kort voor, wie ben je, waar kom je vandaan, wat is je cache naam, hoe lang doe je al aan aan geocaching enz.

Ik ben Rianne en kom uit Middelburg..

Ik ken geocaching (helaas) nog maar sinds eind 2014 en mijn geocache naam is Miep Gasklep..

 • Om aan deze loting mee te mogen doen moest je zelf al caches hebben en ook nog behoorlijk wat favoriet punten verdiend hebben (heb zelf ook een poging gedaan vandaar dat ik de voorwaarden ken) Welke van je eigen caches is het meest geliefd bij de medecachers?

Mijn meeste favo’s zijn

 1. Tb Hotel Bagijnhof ( 145 )
 2. De Heks van Veere ( 106 )
 3. Bonus Jaagpad en Oude Veerseweg ( 100 )
 4. Bonus Molentocht over Walcheren ( 95 )
 • Hoe kwam je op het idee om je op te geven?

Ik weet het niet meer precies maar volgens mij kregen wij een mail / nieuwsbrief waar je het aan kon klikken.. Of in mijn profiel iets, ik weet het niet meer, sorry..

Misschien weet je zelf nog waar jij het zag…

Ik kreeg een mail van HeadQuarters waarin stond dat als je aan bepaalde voorwaarden kon voldoen je je kon opgeven om mee te loten voor het plaatsen van een virtual. Heb toen even gekeken of ik er aan voldeed en me opgegeven, maar werd helaas niet uitgeloot. En nu ik jouw aantal favoriet punten zie snap ik ook wel waarom, want zoveel heb ik er bij lange niet.. 

 • Had je al meteen een locatie in gedachten of ben je daar pas over na gaan denken toen je wist dat je het mocht gaan doen?
  Ja ik wist het al.. De plek was vrij gekomen van een tradi die in het archief ging en ik hou van mooie plekjes in de stad / op Walcheren.
 • Waarom gekozen voor deze locatie? Heb je iets met deze locatie of vind je het gewoon een mooi plekje waarvan je vind dat iedereen het moet zien?Ja ik vind dit een mooi beeld en omdat mijn middelste dochter ook Rebecca heet hield ik die plek al in de gaten om er een nieuwe tradi of multi van te maken..

  Tot slot zou ik het leuk vinden om bij deze paar vragen over jou een foto te plaatsen van jou zelf op de door jou gekozen locatie.Screenshot_20190702_090403.jpgDank je wel voor dit korte interview.